Albi ZNÁTE SVĚT? #1543198

Albi ZNÁTE SVĚT? #1543198

Albi ZNÁTE SVĚT? #1543198

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi ZNÁTE SVĚT? - popis produktu

Zbrusu nová kvízová hra, ve které si procvičíte své znalosti a možná se dozvíte i něco nového o zajímavostech z celého světa. Hra má svižné tempo a jednoduchá pravidla. Kvízová hra Znáte svět? otestuje vaše znalosti o naší planetě napříč 6 různými kategoriemi - historie, geografie, příroda/věda/technika, kultura, sport a různé. Celkem na vás čeká 1350 otázek , jejich obtížnost si však můžete zvolit sami. Každá otázka ve hře je oceněna finančním obnosem, který můžete vyhrát, pokud na ni správně odpovíte. Odvážnější hráči mohou zvolit i akční variantu hry Znáte svět?. Vsaďte si žetony na spoluhráče nebo si od něj nechte poradit a peníze vyděláte oba dva. Pomocí žetonu můžete i změnit hodnotu otázek, a tím třeba i zvrátit výsledek hry. Vyhrává hráč, který se obohatí o co největší množství znalostí (má největší finanční obnos). Hra Znáte svět? obsahuje: 450 karet s 1350 otázkami, 18 akčních žetonů, bankovky v hodnotě 100, 200 a 500 dolarů a pravidla.

Produkt Albi ZNÁTE SVĚT? #1543198 patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku ALBI, barevná varianta je vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Albi ZNÁTE SVĚT? - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieSpolečenské hry
ZnačkaALBI
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Albi ZNÁTE SVĚT? - historie ceny a dostupnosti

Albi ZNÁTE SVĚT? - další zajímavé produkty

Albi ZNÁTE SVĚT? - jak nakoupit nejvýhodnější?