Albi Scythe

Albi Scythe

Albi Scythe

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Scythe - popis produktu

Scythe sbírá po celém světě ocenění jako na běžícím pásu, skvěle vypadá a ještě lépe se hraje. Scythe je určeno především náročnějším a zkušenějším hráčům. Odehrává se ve východní Evropě alternativní minulosti, konkrétně krátce po první světové válce. Na překrásných ilustracích Jakuba Rozalského se tak vedle sebe prohánějí stáda ovcí a koz spolu s obřími kráčejícími mechy. Každý hráč se ve hře Scythe zhostí role vůdce jednoho z pětice národů a jeho cílem bude obsazovat území, nasazovat a vylepšovat svoje jednotky, získávat drahocenné suroviny a soupeřit s protivníky, třeba i za pomoci mocných mechů. Váš úspěch ve hře Scythe nezáleží na štěstí či náhodě, rozhodne pouze Váš strategický um. První Velká válka sice skončila, ale prach a popel, který zvířila, se stále pomalu snáší na Evropu. Píší se 20. léta 20. století. Kapitalistický městský stát, známý jen jako Továrna, který roztáčel kola války výrobou těžce ozbrojených kráčejících strojů - mechů, zavřel své brány. Sousední země se s tím však nehodlají smířit a kolem Továrny začíná houstnout atmosféra. Vesničané prchají ze svých domovů, protože dobře vědí, že válka se může vrátit každou vteřinou. Vůdci pěti národů vedou své jednotky na malé, ale nesmírně cenné území. Kdo z nich získá slávu a bohatství? Čí národ se stane hegemonem východní Evropy? Kdo bude mít nejbohatší sklizeň?

Tento produkt naleznete ve skupině Společenské hry, patří pod značku ALBI, barevná varianta je vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Albi Scythe - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieSpolečenské hry
ZnačkaALBI
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Albi Scythe - historie ceny a dostupnosti

Albi Scythe - další zajímavé produkty

Albi Scythe - jak nakoupit nejvýhodnější?