Albi Osadníci z Katanu DUEL

Albi Osadníci z Katanu DUEL

Albi Osadníci z Katanu DUEL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Osadníci z Katanu DUEL - popis produktu

Ponořte se do okouzlujícího života na Katanu se hrou Catan Duel. Začínáte s malým knížectvím, které se skládá jen z několika karet. Krajiny vám přinášejí suroviny podle výsledku na kostkách. Tyto suroviny použijete na výstavbu nových karet a rozšiřování svého knížectví. Catan: Duel vás postaví do čela jedné ze dvou frakcí, které rozvíjejí čerstvě obydlovaný Katan. Vytvořte si vlastní specifickou karetní kombinaci, která bude definovat vaše knížectví. Objevujte a osidlujte nová území. Získávejte suroviny… Nejedná se o rozšíření, ke hře nemusíte mít základní hru Catan! Balení obsahuje: 180 karet, žeton obratnosti, žeton obchodu, číselnou kostku, kostku se symboly, 4 pořadače karet, pravidla Počet hráčů: 2 Hrací doba: 30-75 min Věk: 10+

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku ALBI, barevná varianta je vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Albi Osadníci z Katanu DUEL - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieSpolečenské hry
ZnačkaALBI
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Albi Osadníci z Katanu DUEL - historie ceny a dostupnosti

Albi Osadníci z Katanu DUEL - další zajímavé produkty

Albi Osadníci z Katanu DUEL - jak nakoupit nejvýhodnější?