Albi Osadníci z Katanu BIG BOX druhá edice

Albi Osadníci z Katanu BIG BOX druhá edice

Albi Osadníci z Katanu BIG BOX druhá edice

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Osadníci z Katanu BIG BOX druhá edice - popis produktu

Dvojitá porce Catanu! Obsahuje základní verzi legendární deskové hry, rozšíření pro více hráčů, exkluzivní scénáře a kostkovou hru. Osadníci z Katanu znamenaly přelom v novodobé historii stolních her. Nejen, že jsou hrou chytrou i vtipnou zároveň. Díky variabilnímu hernímu plánu, který pro každou partii lze sestavit jinak, se hra vyvíjí pokaždé výrazně jinak a hra Vás neomrzí ani po letech. Nelze se divit, že kromě titulu Hra roku vyhrály i unikátní ocenění Hra století. Catan - Big Box obsahuje více her v jednom balení - Catan – Osadníci z Katanu, rozšíření pro 5–6 hráčů, oboustranný herní plán s mapami a 4 rozmanité nové scénáře. Několik výprav dorazilo současně k neobydlenému ostrovu a založilo na něm první osady. Země je bohatá na základní suroviny a tak jako houby po dešti přibývají cesty, nové vesnice a z některých vesnic se brzo stávají města. Na ostrově také řádí lupiči, kteří občas připraví obyvatele o výnosy. Všechny čtyři skupiny mezi sebou obchodují a snaží se o co nejrychlejší rozvoj. Která výprava bude nakonec nejúspěšnější?

Produkt Albi Osadníci z Katanu BIG BOX druhá edice lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku ALBI, barevná varianta je vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Základní desky, je v nabídce značky ALBI, barevná verze je vícebarevná v nabídce e-shopu Sport365.cz.

Albi Osadníci z Katanu BIG BOX druhá edice - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieSpolečenské hry, Základní desky
ZnačkaALBI
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Albi Osadníci z Katanu BIG BOX druhá edice - historie ceny a dostupnosti

Albi Osadníci z Katanu BIG BOX druhá edice - další zajímavé produkty

Albi Osadníci z Katanu BIG BOX druhá edice - jak nakoupit nejvýhodnější?