8772 Kruzzel Velký stan pro děti - Kruzzel

8772 Kruzzel Velký stan pro děti - Kruzzel

8772 Kruzzel Velký stan pro děti - Kruzzel

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 485 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

8772 Kruzzel Velký stan pro děti - Kruzzel - popis produktu

Dětský stan Kruzzel 8772 Stan zámek šedorůžová:Chcete svým dítkům pořídit nevšední dárek? Poté by vás určitě mohl zaujmout dětský stan KRUZZEL. Udělá radost každému dítěti, které má rádo schovávání a skrýše. Dětský stan – zámek je u ratolestí velmi oblíbený. Podpoří tvorbu imaginárního světa, kde mohou samy rozhodovat, komu dovolí do něj vstoupit. Tento typ je určený do pokoje a na zahradu. K výrobě byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně polyester. Rozměry dětského stanu KRUZZEL činí 140 × 123 × 123 cm (vך×h). Klíčové přednosti produktu Kruzzel 8772 Stan zámek šedorůžová Dětský stan na hraní KRUZZEL vytvoří dítěti vlastní hrací koutek Tvar: zámek Vhodný do pokoje a na zahradu Materiálem stanu je polyester Obsah balení: obal Dětskému stanu KRUZZEL dominuje růžová a šedá barva Má rozměry 140 × 123 × 123 cm (vך×h)

Dětský stan je skvělý způsob, jak si užít kreativní a nápaditou hru uvnitř i venku. Probouzí fantazii a umožňuje dítěti trávit čas o samotě nebo ve větší skupině kamarádů. Stan bude ideální pro soukromé domácí použití, stejně jako vybavení pro mateřské školy nebo pečovatelské a vzdělávací instituce. Stan má 6 vstupních otvorů, které jsou zakryty průsvitnými závěsy a kuželovou střechou. Celé to vypadá fantasticky a skvěle zapadne do každé místnosti. Použita je kombinace růžové a šedé s motivem hvězd. Na řasách jsou také krásné bambulky, aby byly ještě atraktivnější. Stan se rychle a snadno skládá. Nevyžaduje technické zkušenosti ani další nástroje. Specifikace: Věk: od 3 let Certifikace. Barva: šedá / růžová Materiál: polyester, plast Rozměry: 123 x 123 x 140 cm (délka x šířka x výška) Hmotnost: 1,5 kg

Děti milují skrýše, schovávačky a domečky, vytvářejí si tak kolem sebe vlastní imaginární svět, ve kterém prožívají svá dobrodružství a hry. Dětský stan je skvělým způsobem pro kreativní a fantastickou zábavu doma i venku.

Produkt 8772 Kruzzel Velký stan pro děti - Kruzzel lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku KRUZZEL, barevná varianta je šedá, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětská kola, vyrábí jej značka KRUZZEL, v barevné verzi šedá, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt 8772 Kruzzel Velký stan pro děti - Kruzzel patří do skupiny produktů Kreativní hračky, vyrábí jej značka KRUZZEL, barevné provedení je šedá, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt 8772 Kruzzel Velký stan pro děti - Kruzzel označuje EAN kód 5900779933798.

8772 Kruzzel Velký stan pro děti - Kruzzel - parametry produktu

8772 Kruzzel Velký stan pro děti - Kruzzel - historie ceny a dostupnosti

8772 Kruzzel Velký stan pro děti - Kruzzel - další zajímavé produkty

8772 Kruzzel Velký stan pro děti - Kruzzel - jak nakoupit nejvýhodnější?