Dermacol-lak-na-nehty-s-vuni-imperial-rose-grouped

Dermacol-lak-na-nehty-s-vuni-imperial-rose-grouped

Dermacol-lak-na-nehty-s-vuni-imperial-rose-grouped

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dermacol-lak-na-nehty-s-vuni-imperial-rose-grouped - popis produktu

Objevte novou kolekci laků s vůní růže. Třpytivý a jemně tónující lak na nehty s delikátní vůní růže, kterou na svých nehtech cítíte i po zaschnutí. Lak na nehty  vašim nehtům propůjčí zářivý a jemně perleťový lesk. Lak vytvoří na nehtech precizní a vysoce lesklou barevnou vrstvu s perfektně rovnoměrným perleťovým povrchem. Voňavý lak se snadno a rovnoměrně nanáší a ihned po aplikaci dodá povrchu nehtů úžasný lesk, který neztrácí na intenzitě po celou dobu.

Dermacol-lak-na-nehty-s-vuni-imperial-rose-grouped - parametry produktu

Objem / hmotnost11 ml
SloženíButyl Acetate, Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Calcium Aluminum Borosilicate, Acetyl Tributyl Citrate, Parfum, Silica Dimethyl Silylate, Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Linalool, Isoeugenol, Polyhydroxystearic Acid, Stearalkonium Hectorite, Citral, +/- CI 77891, Tin Oxide, CI 15850, CI 77120, CI 60725.
BenefityDlouhotrvající textura. S delikátní vůní růže.
VýsledekBarva nehtů je perfektní a úžasně lesklá. Lak vydrží na nehtech perfektní několik dní.
PoužitíAplikujte 1 vrstvičku nebo 2 pro intenzivnější intenzitu barvy. Pro prodloužení trvanlivosti laku na nehtu použijte podlak - Fast Dry a nadlak - Ultra Gloss.




Dermacol-lak-na-nehty-s-vuni-imperial-rose-grouped - historie ceny a dostupnosti

Dermacol-lak-na-nehty-s-vuni-imperial-rose-grouped - další zajímavé produkty

Dermacol-lak-na-nehty-s-vuni-imperial-rose-grouped - jak nakoupit nejvýhodnější?