DERMACOL Pure 3D Absolute White č.02 11ml

DERMACOL Pure 3D Absolute White č.02 11ml

DERMACOL Pure 3D Absolute White č.02 11ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 111 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DERMACOL Pure 3D Absolute White č.02 11ml - popis produktu

Lak na nehty DERMACOL Pure 3D Absolute White č.02 11ml:Dbáte na úpravu svých nehtů? Lak na nehty DERMACOL vás zajisté v tomto ohledu potěší. Pokud se nechcete každý den zabývat opravou oprýskaného laku, představuje pro vás tato varianta s dlouhotrvajícím efektem vhodnou volbu. Gelové nehty nemusí být každému příjemné. Pokud si chcete zachovat zdravé nehty, pak vyzkoušejte tento produkt, který má efekt ve stylu gelových nehtů. Klasické lesklý laky na nehty DERMACOL se hodí pro každou příležitost, ať už se jedná o něco konkrétního, nebo jen tak pro radost. Hlavní vlastnosti laku na nehty DERMACOL Pure 3D Absolute White č.02 11ml Gelový lak na nehty DERMACOL Barva laku na nehty DERMACOL je bílá Vydrží vám na rukou déle Lak na nehty DERMACOL dostanete o objemu 11 ml

Produkt DERMACOL Pure 3D Absolute White č.02 11ml patří do skupiny produktů Laky na nehty, vyrábí jej značka DERMACOL, v nabídce prodejce Alza.cz.

DERMACOL Pure 3D Absolute White č.02 11ml - parametry produktu

KategorieLaky na nehty
ZnačkaDERMACOL
E-shopAlza.cz

DERMACOL Pure 3D Absolute White č.02 11ml - historie ceny a dostupnosti

DERMACOL Pure 3D Absolute White č.02 11ml - další zajímavé produkty

DERMACOL Pure 3D Absolute White č.02 11ml - jak nakoupit nejvýhodnější?