Nejnižší cena za posledních 45 dní: 296 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi – přidejte ji k oblíbené arabice a získáte nápoj silný, atraktivní i povzbuzující. A s krásnou cremou.
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Jedinečnost kávy je ukryta v chuti a vůni. Robusta z šestého největšího ostrova světa se může chlubit oběma. Ještě než ochutnáte, uhrane vás skutečně silným aroma s lehkým náznakem palmového cukru. A chuť? Mimořádná! Působivé vyvážení hořké a sladké je
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
O robustě se říká, že je drsnější a méně vrstevnatá. Až ochutnáte tu z tanzanského regionu Kagera, změníte názor. Je pravdou, že obsahuje více kofeinu než arabika, nicméně v lahodnosti a jemnosti si s ní nikterak nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Robusta je chuťově výraznější sestrou arabiky. Obsahuje víc kofeinu a výborně se hodí do espresso směsí nebo k přípravě skutečně silného šálku. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budou bavit, ať už ji využijete k přimíchání do arabiky, nebo k sólo degustaci
Silná, harmonická a hořce čokoládová kamerunská robusta si cestu na světové trhy hledá snadno. Někdo říká, že si v ničem nezadá se skvělými kávami Jižní Ameriky, jiný ji považuje za příklad naprosté osobitosti. Vyzkoušejte sami, kam kamerunskou krasavici zařadíte
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Dvě áčka z Indie – jasná známka vysoké kvality. Stoprocentní robusta s úžasnou cremou a plnou, mírně oříškovou chutí, učaruje příznivcům intenzivních zážitků i těm, co rádi experimentují. Můžete ji přimíchat k oblíbené arabice a kouzlit s poměry obou druhů do
Robusta z africké země Togo patří ke kávám gurmánským. Její kakaová chuť s velmi jemnou kyselinkou a čokoládovým aroma krásně doplní vaši oblíbenou arabiku. Ovšem pozor – tato robusta je výborná také samostatně. Zkuste ji připravit jako espresso, na filtru, nebo jako cold
Připravte si kávu a kochejte se vůněmi i chutí. Nesou v sobě jedinečnou stopu plantáže, z níž pochází, i způsobu zpracování. Odráží se v nich vlastnosti samotné odrůdy. Stejně jako znalci vína, rozeznají znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazílii od Etiopie. Nechejte své
Krásná robusta v BIO kvalitě z indického regionu Wayanad okouzlí plnou, čokoládově zemitou chutí i vysokým obsahem kofeinu. Můžete ji degustovat samostatně, nebo přimíchat k oblíbené arabice. Získáte unikátní espresso směs dle vlastní fantazie. Pohrajte si s kyselostí,
Labužnická pohádka! Tato plantážní káva z jižního pobřeží Kuby se může pochlubit takřka nulovou aciditou, ale plnou chutí se znatelným čokoládovým a karamelovým zabarvením. Pohoří Sierra Maestra, v němž se narodila, jí dalo do vínku sladkou vůni evokující med a
První sazenice kávy poslal do Indonésie nizozemský guvernér. Na přelomu 17. a 18. století tak dal vzniknout mnoha plantážím, jejichž skvělou produkci si dnes vychutnávají kávomilci po celém světě. Zrna z vulkanického ostrova Jáva vynikají výraznou a silnou chutí. Tamní
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Chcete-li ochutnat pravou Afriku, zkuste to u konvičky skvělého čaje. Degustační sada si dala za cíl představit vám bohatý a různorodý výběr toho nejzajimavějšího, co africké čajové plantáže nabízejí. Dopřát si tak můžete sklizeň z Keni, Tanzanie nebo Mosambiku a volit
Diamanty. V centrální konžské provincii leží největší světové naleziště průmyslových diamantů. A taky tam sklízejí kávu, kterou k vzácnému pokladu můžeme směle přirovnat. Nádherná pravidelná zrnka Robusty Kongo dávají nápoj s plným tělem, velmi libou hořkostí a
V Ugandě mají nejen senzačně úrodnou půdu a úžasně zručné farmáře, ale taky speciální úřad pro rozvoj kávového hospodářství. To by samozřejmě nestačilo, pokud by pěstitelům a výrobcům chyběly radost, poctivost a touha učit se novým věcem. Naštěstí nechybí. Proto
Macenta, nová zpracovatelská stanice na jihovýchodě Guineje, má velké cíle. Chce vyrobit nejlepší robustu na světě. Jak se jí to daří, můžete posoudit sami. Robusta Guinea Lokpo chutná po mléčné čokoládě s lískovými oříšky. Perfektně se hodí pro domácí espresso
O robustách se ví, že obsahují více kofeinu a mívají výraznější chuť než arabiky. Milovníci speciálních kávových zážitků je používají k namíchání nejfajnovějších směsí. Vyzkoušejte guatemalskou El Pacifico. Vašemu šálku dodá příjemné tóny čokolády a