Nejnižší cena za posledních 60 dní: 82 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Už jste měli tu čest s kávou bičovanou monzuny a prolévanou slanou vodou oceánu? Pokud ano, jistě potvrdíte, že šlo o zážitek unikátní. Pokud ne, je čas to napravit. Indická monzunová BIO dvouáčková arabika vyniká originální, kouřovou a zemitou chutí, kterou si oblíbí zejména příznivci intenzivnějších šálků. Velká zrna, organické pěstování a jedinečné zpracování, to je Indie Monsoon Malabar AA Grade BIO.
Jako zebra. Opravdu. Čajové lístky speciálního China Keemun Hao Ya jsou střídavě černé a stříbrné, což je pro keemuny poněkud netypické. Zaujme vás však nejen vizuálně. Jeho chuť je nádherně květinová, probleskují v ní tóny ovoce a medu. Ačkoli jde o čaj poměrně mladý, získává si velké množství obdivovatelů. Věříme, že po prvním šálku se k nim přidáte i vy.
Nejpopulárnější, nejzajímavější a nejkvalitnější. Plantážní káva Monsoon Malabar AA se právem vyšvihla na první příčku mezi všemi indickými kávami. Ojedinělý proces zpracování, jehož výsledkem jsou nádherná žlutá zrna s kouřovou a zemitou chutí, jí dává punc
Nejpopulárnější, nejzajímavější a nejkvalitnější. Plantážní káva Monsoon Malabar AA se právem vyšvihla na první příčku mezi všemi indickými kávami. Ojedinělý proces zpracování, jehož výsledkem jsou nádherná žlutá zrna s kouřovou a zemitou chutí, jí dává punc
Nejpopulárnější, nejzajímavější a nejkvalitnější. Plantážní káva Monsoon Malabar AA se právem vyšvihla na první příčku mezi všemi indickými kávami. Ojedinělý proces zpracování, jehož výsledkem jsou nádherná žlutá zrna s kouřovou a zemitou chutí, jí dává punc
Nejpopulárnější, nejzajímavější a nejkvalitnější. Plantážní káva Monsoon Malabar AA se právem vyšvihla na první příčku mezi všemi indickými kávami. Ojedinělý proces zpracování, jehož výsledkem jsou nádherná žlutá zrna s kouřovou a zemitou chutí, jí dává punc
Nejpopulárnější, nejzajímavější a nejkvalitnější. Plantážní káva Monsoon Malabar AA se právem vyšvihla na první příčku mezi všemi indickými kávami. Ojedinělý proces zpracování, jehož výsledkem jsou nádherná žlutá zrna s kouřovou a zemitou chutí, jí dává punc
Coffeespot India Monsooned Malabar 1000 g | | India Monsooned Malabar je zrnková káva. | | | Region: Karnataka | Oblast: Západní Ghast | Výrobci: Drobní farmáři v regionu | Odrůda : Kents, S.795, Catimor, Selection 9 | Metoda zpracování: suchá/Monsooned | Nadmořská výška: 1100 - 1200
Coffeespot India Monsooned Malabar 500 g | | India Monsooned Malabar je zrnková káva. | | | Země: Indie | Region: Karnataka | Oblast: Západní Ghast | Výrobci: Drobní farmáři v regionu | Odrůda : Kents, S.795, Catimor, Selection 9 | Metoda zpracování: suchá/Monsooned | Nadmořská výška: 1100 -
APe Káva Indie Monsooned Malabar 250 g | | Tato káva je jednou z několika málo druhů, které jsou zpracovány jiným způsobem než je obvyklé a to z ní dělá velmi ceněnou zvláštnost z pobřežní oblasti Malabar. | | Ojedinělá a nevšední je závěrečná fáze při zpracování zrn,
APe Káva Indie Monsooned Malabar 1000 g | | Tato káva je jednou z několika málo druhů, které jsou zpracovány jiným způsobem než je obvyklé a to z ní dělá velmi ceněnou zvláštnost z pobřežní oblasti Malabar. | | Ojedinělá a nevšední je závěrečná fáze při zpracování zrn,
APe Káva Indie Monsooned Malabar 500 g | | Tato káva je jednou z několika málo druhů, které jsou zpracovány jiným způsobem než je obvyklé a to z ní dělá velmi ceněnou zvláštnost z pobřežní oblasti Malabar. | | Ojedinělá a nevšední je závěrečná fáze při zpracování zrn,
Coffeespot India Monsooned Malabar 250 g | | | Země: Indie | Region: Karnataka | Oblast: Západní Ghast | Výrobci: Drobní farmáři v regionu | Odrůda : Kents, S.795, Catimor, Selection 9 | Metoda zpracování: suchá/Monsooned | Nadmořská výška: 1100 - 1200 m | Chuť: Lehce zemitá, hořká
Dvě áčka z Indie – jasná známka vysoké kvality. Stoprocentní robusta s úžasnou cremou a plnou, mírně oříškovou chutí, učaruje příznivcům intenzivních zážitků i těm, co rádi experimentují. Můžete ji přimíchat k oblíbené arabice a kouzlit s poměry obou druhů do
Stoprocentní arabika v orientálním podání! Unikátní kořeněná chuť, elegantní kyselost a přitažlivá nasládlost řadí kávu z indické Kernataky k velkým oblíbencům. Odrůda Kents je místní specialitka pojmenovaná po Angličanovi, který v roce 1920 vysadil v oblasti první
Krásná robusta v BIO kvalitě z indického regionu Wayanad okouzlí plnou, čokoládově zemitou chutí i vysokým obsahem kofeinu. Můžete ji degustovat samostatně, nebo přimíchat k oblíbené arabice. Získáte unikátní espresso směs dle vlastní fantazie. Pohrajte si s kyselostí,
Provincii proslulou produkcí citrusů a kávy najdete v centrální oblasti Peru. První Evropané zavítali do Chanchamayo v polovině 17. století a rovnou v ní založili osadu. Dnes se káva z vysokých And do Evropy dováží ve velkém. Popularitu si získává zejména díky čokoládové
Káva z Yirgacheffe mívá citrusový chuťový profil a kulaté tělo. Zrno jednoho z nejprestižnějších kávových regionů milují znalci na celém světě. Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nezklame hledače dokonalosti ani příznivce stabilní kvality. Kromě lehkých citrusových tónů
APe Espresso India Blend 1000 g | | Jedná se o směs tří arabik - monzunová Indie Malabar, Indie Plantation A a Indie Plantation B. Je báječně krémová, chuťově vyvážená, nepříliš kyselá, voní po kakau a dochuť se ztrácí v čokoládě. | | Typ: Zrnková káva. | | *fotografie jsou
Možná patříte k těm, kdo kávu milují, ale měli by trochu ubrat na množství. Pro takové případy máme bezkofeinovou plantážní arabiku z tradičního peruánského regionu. Speciálním, patentovaným švýcarským postupem přišla o stimulační účinky, ale uchovala si úžasnou
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Dvě áčka z Indie – jasná známka vysoké kvality. Stoprocentní robusta s úžasnou cremou a plnou, mírně oříškovou chutí, učaruje příznivcům intenzivních zážitků i těm, co rádi experimentují. Můžete ji přimíchat k oblíbené arabice a kouzlit s poměry obou druhů do
Dvě áčka z Indie – jasná známka vysoké kvality. Stoprocentní robusta s úžasnou cremou a plnou, mírně oříškovou chutí, učaruje příznivcům intenzivních zážitků i těm, co rádi experimentují. Můžete ji přimíchat k oblíbené arabice a kouzlit s poměry obou druhů do
Dvě áčka z Indie – jasná známka vysoké kvality. Stoprocentní robusta s úžasnou cremou a plnou, mírně oříškovou chutí, učaruje příznivcům intenzivních zážitků i těm, co rádi experimentují. Můžete ji přimíchat k oblíbené arabice a kouzlit s poměry obou druhů do
Dvě áčka z Indie – jasná známka vysoké kvality. Stoprocentní robusta s úžasnou cremou a plnou, mírně oříškovou chutí, učaruje příznivcům intenzivních zážitků i těm, co rádi experimentují. Můžete ji přimíchat k oblíbené arabice a kouzlit s poměry obou druhů do
Proč je tahle káva pojmenovaná AA? Protože má velké zrno. A proč byste měli ochutnat kávu z Kamerunu? Protože je oříškově hluboká, citrusově svěží a ovocně voňavá. A taky proto, že Kamerun se stává kávovou destinací, o které je čím dál víc slyšet. Nechte se okouzlit