Nejnižší cena za posledních 60 dní: 67 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Opravdu jste ještě neochutnali kávu z Kostariky? To musíte rychle napravit! Sopečná půda středoamerické země dává tamní arabice plnou, ušlechtilou chuť. V případě sorty San Raffael z regionu Tarrazu je dojem umocněn sametově sladkými tóny karamelu. Svěřte své chuťové buňky odborníkům, vždyť na Kostarice roste 400 milionů kávovníků!
Opravdu jste ještě neochutnali kávu z Kostariky? To musíte rychle napravit! Sopečná půda středoamerické země dává tamní arabice plnou, ušlechtilou chuť. V případě sorty San Raffael z regionu Tarrazu je dojem umocněn sametově sladkými tóny karamelu. Svěřte své chuťové
Opravdu jste ještě neochutnali kávu z Kostariky? To musíte rychle napravit! Sopečná půda středoamerické země dává tamní arabice plnou, ušlechtilou chuť. V případě sorty San Raffael z regionu Tarrazu je dojem umocněn sametově sladkými tóny karamelu. Svěřte své chuťové
Opravdu jste ještě neochutnali kávu z Kostariky? To musíte rychle napravit! Sopečná půda středoamerické země dává tamní arabice plnou, ušlechtilou chuť. V případě sorty San Raffael z regionu Tarrazu je dojem umocněn sametově sladkými tóny karamelu. Svěřte své chuťové
Opravdu jste ještě neochutnali kávu z Kostariky? To musíte rychle napravit! Sopečná půda středoamerické země dává tamní arabice plnou, ušlechtilou chuť. V případě sorty San Raffael z regionu Tarrazu je dojem umocněn sametově sladkými tóny karamelu. Svěřte své chuťové
Opravdu jste ještě neochutnali kávu z Kostariky? To musíte rychle napravit! Sopečná půda středoamerické země dává tamní arabice plnou, ušlechtilou chuť. V případě sorty San Raffael z regionu Tarrazu je dojem umocněn sametově sladkými tóny karamelu. Svěřte své chuťové
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky
Provincii proslulou produkcí citrusů a kávy najdete v centrální oblasti Peru. První Evropané zavítali do Chanchamayo v polovině 17. století a rovnou v ní založili osadu. Dnes se káva z vysokých And do Evropy dováží ve velkém. Popularitu si získává zejména díky čokoládové
Co byste měli vědět o Guatemale? Že v ní najdete jezera, sopky, džungli, mayské chrámy i pláže. A že její farmáři pěstují jednu ze skvělých středoamerických káv. Odborníci o ní mluví jako o gurmánské a rozplývají se nad její vyváženou chutí a jemnou kyselostí
Diamante Verde je sdružení farmářů, kteří v peruánských horách pěstují kávu ověnčenou mnoha cenami a certifikáty. Nenechte si ujít příležitost takovou specialitu ochutnat. Dočkáte se šálku plného mléčné čokolády, zelených hroznů i jablek, s kapkou limetky. Káva
Cokoli děláte srdcem, děláte dobře. Možná přesně tohle si říká rodina Zelaya, která se kávě věnuje s vášní a pokorou zároveň. Na úrodných jižních svazích Volcán de Agua pěstuje kávovníky už čtvrtá generace farmářů. Ve stínu, na zdravé půdě a v blízkosti
Vybuchla naposledy v roce 1972. Její svahy pokrývá prales, nahoře suť. A dala jméno výtečné kávě, kterou pod ní guatemalští farmáři několikrát do roka sklízejí. Acatenango je pro mnohé turisty neodolatelným dobrodružstvím. Stejně tak pro milovníky káv s vyváženým
Sopečné půdy Nikaragui poskytují kávovníkům skvělé podmínky. Není tedy divu, že tamní sklizeň vyniká mírným ovocným jasem s prokazatelnými náznaky čokolády. Ty se objevují především u kávy z regionu Nueva Segovia, doplněny o závan karamelu a oříšků. Produkce není
100% Arabika Costa Rica Tarrazú čerstvě pražená káva. Chuťový profil : čokoláda, oříšek, pomeranč Oblast : tarrazú Canton, San Chosé, Odrůda: Caturra, Catuai Nadmořská výška : 1400 až 1500 m n.m. Datum pražení: 10.04.2024 a později Doporučená příprava: espresso SKÓRE
Robusta je chuťově výraznější sestrou arabiky. Obsahuje víc kofeinu a výborně se hodí do espresso směsí nebo k přípravě skutečně silného šálku. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budou bavit, ať už ji využijete k přimíchání do arabiky, nebo k sólo degustaci
Jak asi chutná Nejlepší káva roku? My jsme to vyzkoušeli a můžeme říct, že božsky! Galapagos SC 18 z ostrova San Cristobal je podle nás jedna z úplně nejlepších plantážních káv vůbec. Její intenzivní aroma a vynikající rovnováha těla a kyselosti z ní dělá našeho
Jste-li příznivci extra výjimečných pochutin, pak je káva z Guatemaly pro vás tím pravým. Už podle názvu poznáte, že je šelmovsky dobrá. Ne nadarmo ji odborníci řadí mezi nejlepší kávy deštných pralesů. Ano, přesně tam, ve vlhkém a chladném přítmí stoletých stromů
Populární odrůdu Bourbon charakterizují malá a pravidelná zrna, nízká acidita a plné tělo. Guatemalská plantážní káva by ve vašem portfoliu oblíbených dobrot neměla chybět. Mimořádně intenzivní, ovocně aromatická a středně pražená – zachutná jako malé ristretto i
Rodný list téhle kávě podepsal Augusto Robles, majitel rodinné farmy v kopcích San Cristobal Verapaz. Má být nač hrdý – podnik prosperuje a jeho káva si nachází cestu k vyznavačům nejvyšší kvality po celém světě. Speciálně Guatemala Black Honey Coban se to daří díky
Výjimečná 100% arabika. Zrnková káva špičkové kvality s garancí původu. Původ zrn : Kostarika
Balíček obsahuje kávy: Brazil Yellow Bourbon, Colombia Excelso, Costa Rica Tarrazú Informace o popisu a čerstvosti kávy naleznete u jednotlivých položek. Doporučená příprava : espresso
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky
Káva zpracovaná metodou Honey je vždy mimořádně atraktivní. V případě Costa Rica Palmichal Micro-Mill Villa Sarchi Honey můžeme mluvit o krásné, komplexní a sladké chuti i skvělém aroma. Farmář Miguel Diaz dobře ví, proč se drží osvědčených postupů svého otce. Díky