8001 Malatec Černá rybářská židle Malatec

8001 Malatec Černá rybářská židle Malatec

8001 Malatec Černá rybářská židle Malatec

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 262 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

8001 Malatec Černá rybářská židle Malatec - popis produktu

SKLÁDACÍ RYBÁŘSKÁ ŽIDLEPOHODLNÉ - nastavitelné područky a dokonce i speciální místo pro šálek se budete cítit pohodlně, stejně jako u vás doma. Díky ergonomické konstrukci židle se budete cítit skvěle i po mnoha hodinách sezení. V přední části židle jsou navíc 2 otvory, do kterých můžeme zapíchnout sledě (nejsou součástí dodávky), což umožní větší komfort používání bez rizika klouzání.SKLÁDÁNÍ - židli lze rychle a snadno složit a rozložit. Ve složeném stavu jej lze skladovat a přepravovat v pohodlné tašce. Díky pohodlné rukojeti na přenášení si jej rádi vezmete s sebou na jakýkoli výlet.ROBUSTNÍ A ODOLNÉ - křeslo je extrémně stabilní, jeho konstrukce je vyroben z odolných trubek a sedák je vyroben z vyztuženého materiálu. Všechny tyto vlastnosti umožňují židli vydržet zatížení až 100 kg - pohodlně se na ní opře i lidé s masivnějším tělem bez obav, že se židle poškodí.UNIVERSAL - rybářské křeslo i přes svůj název bude perfektní nejen na rybaření. Skvěle se bude hodit i jako turistické křeslo, plážové křeslo nebo třeba křeslo na balkon. Rybářské křeslo není těžké (váží jen cca 2 kg) - můžeme si ho vzít s sebou i na piknik nebo výlet a navíc nezatíží naše zavazadla.SPECIFIKACE - rozměry: (šířka / délka / výška): 80/44 / 80cm; maximální zatížení: 100 kg; hmotnost: ~ 2 kgSPECIFIKACEbarva: černározměry (šířka / délka / výška): 80/44 / 80 cmmax. nosnost: 100 kghmotnost: ~ 2 kgZAHRNUTAžidlepřípadPohodlné a praktické křeslo pro rybaření, které ocení každý rybářský nadšenec - a nejen to. Skvěle poslouží také jako skládací pohodlné turistické křeslo, pohodlné balkónové křeslo nebo křeslo na pláž a piknik.

Praktická, skládací židle se speciálním otvorem pro plechovku, sklenici nebo termosku je ideálním nápadem na dárek pro vášnivého rybáře.

Produkt 8001 Malatec Černá rybářská židle Malatec patří do skupiny produktů Rybářská křesla, patří značce Malatec, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Rybářský kemping, patří značce Malatec, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt 8001 Malatec Černá rybářská židle Malatec popisuje EAN kód 5900779932807.

8001 Malatec Černá rybářská židle Malatec - parametry produktu

8001 Malatec Černá rybářská židle Malatec - historie ceny a dostupnosti

8001 Malatec Černá rybářská židle Malatec - další zajímavé produkty

8001 Malatec Černá rybářská židle Malatec - jak nakoupit nejvýhodnější?