Rybářská kempingová židle s chladící taškou, olivová

Rybářská kempingová židle s chladící taškou, olivová

Rybářská kempingová židle s chladící taškou, olivová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 502 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rybářská kempingová židle s chladící taškou, olivová - popis produktu

Tento popis byl strojově přeložen z původního textu.Rybářské skládací kempingové křeslo použitelné také jako chladicí box, taška. Vhodné kdekoli v přírodě, ve stanu, v karavanu, na chatě, ale i doma na zahradě. Křeslo je přenosné, protože tašku lze uchopit za dva úchyty vyrobené na křesle. Chladicí prostor je uzavíratelný na zip.Rozměry: 35x30x41Rozměry chladicí tašky: 25x20x28Základní materiál: 100% polyester, potažený PVC.Nosnost: 102 kg

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky M-Tramp, v barvě zelená, materiál je polyester v nabídce e-shopu Waragod.cz.

Produkt Rybářská kempingová židle s chladící taškou, olivová patří do skupiny produktů Zahradní křesla, patří pod značku M-Tramp, barevné provedení je zelená, materiálové složení polyester, v nabídce prodejce Waragod.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Chladicí boxy, patří značce M-Tramp, v barevné verzi zelená, z materiálu polyester, naleznete jej v e-shopu Waragod.cz.

Rybářská kempingová židle s chladící taškou, olivová - parametry produktu

BarvaZelená
PohlavíUnisex
MateriálOcel
MateriálPolyester
Věková skupinaPro dospělé
Nosnost v kg102
KategorieZelenina, Židle, Tašky, Křesla, Olivy, Zahradní židle, Zahradní křesla, Chladicí boxy, Rybářská křesla, Rybářský kemping
ZnačkaM-Tramp
Barvazelená
Materiálpolyester
E-shopWaragod.cz

Rybářská kempingová židle s chladící taškou, olivová - historie ceny a dostupnosti

Rybářská kempingová židle s chladící taškou, olivová - další zajímavé produkty

Rybářská kempingová židle s chladící taškou, olivová - jak nakoupit nejvýhodnější?