7857 DR Vzdělávací souprava ze dřeva - Hravé násobení

7857 DR Vzdělávací souprava ze dřeva - Hravé násobení

7857 DR Vzdělávací souprava ze dřeva - Hravé násobení

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 270 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

7857 DR Vzdělávací souprava ze dřeva - Hravé násobení - popis produktu

Na jedné stěně počítadla je příklad a na druhé straně správný výsledek. Zbývající části krychle jsou prázdné, což lze použít k zápisu dalších akcí.

Zábava a učení v jednom. Skvělé pro cvičení paměti a soustředění. Živé barvy usnadní učení a povzbudí vaše dítě, aby prozkoumalo tajemství matematických operací. Funguje skvěle ve škole i doma. Originální a praktický dárek.

  • deska: 19 cm x 19 cm
  • krychle: 1,5 cm x 1,5 cm
  • materiál: plast

Baleno v plastovém obalu.

 

Fantastická sada, která pomůže vašemu dítěti naučit se násobilku. Dřevěný rám obsahuje 100 různobarevných dřevěných kostek. Jedna strana kostky má multiplikační akci a druhá strana skrývá správný výsledek.

Společenská hra KIK KX7857 Dřevěná vzdělávácí tabulka násobilka: Výborná pomůcka pro znázornění násobení pro školáky i předškoláky.Rozměry:19 × 19 × 2 cm

Produkt 7857 DR Vzdělávací souprava ze dřeva - Hravé násobení patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka DR, KIK, naleznete jej v e-shopu Darkovo.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vzdělávací hračky, je v nabídce značky DR, KIK, v nabídce prodejce Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt 7857 DR Vzdělávací souprava ze dřeva - Hravé násobení patří do skupiny produktů Didaktické hračky, patří značce DR, KIK, naleznete ho u prodejce Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt 7857 DR Vzdělávací souprava ze dřeva - Hravé násobení má EAN kód 5903039714250.

7857 DR Vzdělávací souprava ze dřeva - Hravé násobení - parametry produktu

7857 DR Vzdělávací souprava ze dřeva - Hravé násobení - historie ceny a dostupnosti

7857 DR Vzdělávací souprava ze dřeva - Hravé násobení - další zajímavé produkty

7857 DR Vzdělávací souprava ze dřeva - Hravé násobení - jak nakoupit nejvýhodnější?