Sun baby Hrací podložka skládaná pěnová oboustranná myška 150×195 cm

Sun baby Hrací podložka skládaná pěnová oboustranná myška 150×195 cm

Sun baby Hrací podložka skládaná pěnová oboustranná myška 150×195 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 609 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sun baby Hrací podložka skládaná pěnová oboustranná myška 150×195 cm - popis produktu

Hrací deka Sun baby Hrací podložka skládaná pěnová oboustranná myška 150×195 cm: Hrací deka Sun baby je ideálním místem pro hraní a rozvoj motorických schopností dítěte. Podložka je vyrobena z PUR pěny o síle 0,8 cm a vytváří tepelnou izolaci a je voděodolná. Vhodná je proto pro děti již od narození, které zde můžete pokládat na bříško i přebalovat. Protiskluzová úprava se zase bude hodit dětem, co se učí přetáčet nebo se plazí a zároveň zmírní drobné pády. Velkou výhodou je snadná údržba i možnost rychlého složení, pokud bude potřeba uklidit pod podložkou. Hrací deka Sun baby je oboustranná, takže děťátku můžete měnit motivy zvířátek. Klíčové vlastnosti hrací skládané pěnové oboustranné podložky Sun baby myška 150 × 195 cmHrací deka Sun baby je ideálním místem pro hraní a rozvoj motorických schopností dítětePodložka je vyrobena z PUR pěny o síle 0,8 cmVytváří tepelnou izolaci a je voděodolnáVhodná je již od narozeníDěti zde můžete pokládat na bříško i přebalovatProtiskluzová úprava se bude hodit při přetáčení i plazeníZmírní drobné pádySnadno se udržuje i rychle skládáHrací deka Sun baby je oboustrannáS motivem zvířátek Rozměry podložky:150 × 195 × 0,8 cm

Multifunkční pěnová podložka jistě nahradí koberec v dětském pokoji. Je to jedinečný dekorativní prvek pro pokoj vašeho dítěte. Tato podložka je oboustranná: na jedné straně je medvěd s veverkou a zajíčky a na druhé straně jsou milí ježci a lišky. Je odolná vůči poškození a snadno se čistí vlhkým hadříkem.

Produkt Sun baby Hrací podložka skládaná pěnová oboustranná myška 150×195 cm patří do skupiny produktů Dětské deky, vyrábí jej značka DR, Sun baby, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt Sun baby Hrací podložka skládaná pěnová oboustranná myška 150×195 cm má EAN kód 5903039705845.

Sun baby Hrací podložka skládaná pěnová oboustranná myška 150×195 cm - parametry produktu

Sun baby Hrací podložka skládaná pěnová oboustranná myška 150×195 cm - historie ceny a dostupnosti

Sun baby Hrací podložka skládaná pěnová oboustranná myška 150×195 cm - další zajímavé produkty

Sun baby Hrací podložka skládaná pěnová oboustranná myška 150×195 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?