5873_1 DR Vzdělávací dětská podložka s míčky Šedý Medvídek

5873_1 DR Vzdělávací dětská podložka s míčky Šedý Medvídek

5873_1 DR Vzdělávací dětská podložka s míčky Šedý Medvídek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 617 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

5873_1 DR Vzdělávací dětská podložka s míčky Šedý Medvídek - popis produktu

Hrací deka Sun baby Hrací deka bazén s balónky šedá: Hrací deka Sun baby poskytne vašemu dítěti jedinečný koutek se spoustou zábavných a smyslově stimulujících prvků. Je vhodná již od narození, jelikož na vztyčené hrazdičce nad dekou je zavěšeno několik chrastítek, šustící knížka a další hračky, které neuniknou dětské pozornosti. V pozdějších měsících oceníte ohraničení po stranách, díky němuž si budete moci na krátkou chvíli odběhnout, aniž byste se museli bát, že si miminko ublíží. Současně slouží i jako bariéra proti vypadání 18 barevných míčků, které jsou rovněž součástí balení. Hrací deka Sun baby zabaví dítě na dlouhé hodiny a vy si tak budete moci užít chvíli odpočinku. Klíčové vlastnosti hrací deky s bazénem Sun baby s balónky šedéHrací deka poskytne vašemu dítěti koutek se spoustou zábavných a smyslově stimulujících prvkůSun Baby je vhodná již od narozeníNa vztyčené hrazdičce nad dekou je zavěšeno několik chrastítek, šustící knížka a další hračkyS ohrádkou po stranáchSoučástí balení je i 18 barevných míčkůHrací deka Sun baby zabaví dítě na dlouhé hodinyBarevné provedení: šedéObsah sady:podložka/ohrádka18 míčkůknížka se šustícími stránkami2 plyšové hračky s trubkami2 chrastítkaRozměry podložky:76 cm × 76 cmVýška od země k rukojeti:50 cm

Multifunkční podložka pro děti se postará o správný vývoj dítěte od prvních okamžiků života. Vyrobeno s důrazem na každý detail, se zvláštním důrazem na potřeby těch nejmenších, kteří poznávají svět a své rodiče.

Produkt 5873_1 DR Vzdělávací dětská podložka s míčky Šedý Medvídek lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku DR, Sun baby, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské deky, vyrábí jej značka DR, Sun baby, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt 5873_1 DR Vzdělávací dětská podložka s míčky Šedý Medvídek patří do skupiny produktů Vzdělávací hračky, je v nabídce značky DR, Sun baby, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt 5873_1 DR Vzdělávací dětská podložka s míčky Šedý Medvídek má přiřazen EAN kód 5903039722644.

5873_1 DR Vzdělávací dětská podložka s míčky Šedý Medvídek - parametry produktu

5873_1 DR Vzdělávací dětská podložka s míčky Šedý Medvídek - historie ceny a dostupnosti

5873_1 DR Vzdělávací dětská podložka s míčky Šedý Medvídek - další zajímavé produkty

5873_1 DR Vzdělávací dětská podložka s míčky Šedý Medvídek - jak nakoupit nejvýhodnější?