Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino

Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino

Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 906 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino - popis produktu

Garáž pro děti Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino:Malému milovníkovi autíček určitě udělá radost garáž IKONKA, jež se chlubí řadou parádních funkcí. Parádní 2patrová garáž pozvedne hru s autíčky na vyšší level. Tato aktivita pomáhá dětem rozvíjet jejich manuální dovednosti, fantazii a kreativitu. K její výrobě byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně dřevo. Dřevěná garáž pro děti z přírodního materiálu se může chlubit vysokou odolností. Tato hračka byla speciálně uzpůsobena pro děti již od útlého věku. Okouzlí děti od 3 let. Rozměry garáže na auta pro děti IKONKA činí 37 × 48 × 36 cm (vך×h). Hlavní přednosti produktu Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino Garáž pro děti IKONKA rozradostní každého malého neposedu 2patrová garáž pozdvihne hru s autíčky na vyšší úroveň K její výrobě byl zvolen kvalitní materiál, jakým je dřevo Mezi součásti balení patří kromě garáže také 2 autíčka Baterie jsou dodávány spolu s výrobkem Zaujme děti od 3 let Rozměry garáže pro děti činí 37 × 48 × 36 cm (vך×h) Garáž na auta pro děti obsahuje i další vybavení Děti si dlouho vyhrají i s dalšími pěknými doplňky, ke kterým patří auta, heliport, helikoptéra a výtah. Garáž na autíčka IKONKA má ve své výbavě výtah, který jednoduše vyveze autíčka až do nejvyššího patra. Na vrchní plošině se nalézá přistávací plocha pro vrtulníky. Mezi součásti balení patří kromě garáže také 2 autíčka.

Dřevěné podlažní parkoviště s bohatou výbavou potěší každé dítě. Tato hračka je velmi hezky zpracovaná a má spoustu doplňků, které z těchto garáží dělají nevšední místo pro hraní, jak pro kluky, tak i pro holky

Produkt Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku DR, IKONKA, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka DR, IKONKA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino označuje EAN kód 5903039722958.

Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino - parametry produktu

Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino - historie ceny a dostupnosti

Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino - další zajímavé produkty

Lulilo Dřevěná dvoupatrová městská garáž Benino - jak nakoupit nejvýhodnější?