Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová

Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová

Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 329 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová - popis produktu

Vzdělávací hračka Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová: Malá měkká kostka v kontrastních barvách s různými povrchy se hodí předěvším pro batolata. Různé textury použité na stěnách kostky stimulují hmat, chrastící prvky sluch a kontrastní barvy zrak. Černobílé barvy jsou pro batolata, která ještě nemají plně vyvinutý zrak, nejlepší volbou. Pokud si děti kostku oblíbí, díky háčku ji můžete upevnit třeba na kočárek a mít ji tak všude s sebou. Vzdělávací smyslová kostka je vhodná pro děti už od narození. Hračka je vyrobena z polyesteru, takže se vám bude dobře udržovat. Klíčové vlastnosti vzdělávací smyslové kostkyMěkká vzdělávací kostka je vhodná už od narozeníStimuluje hmat, sluch i zrakDíky háčku lze vzdělávací kostku kamkoli upevnitVyrobena z příjemného materiáluRozměry:13 × 13 × 13 cm

Přívěsek ve tvaru měkké krychle v kontrastních vzorech a barvách je ideálním způsobem jak rozvíjet základní dovednosti svého dítěte již od raného dětství.

Produkt Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová lze nalézt mezi produkty ve skupině Kreativní hračky, vyrábí jej značka IKONKA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vzdělávací hračky, je v nabídce značky IKONKA, v nabídce prodejce Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová patří do skupiny produktů Naučné hračky, je v nabídce značky IKONKA v nabídce e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová má EAN kód 5903039725775.

Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová - parametry produktu

Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová - historie ceny a dostupnosti

Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová - další zajímavé produkty

Vzdělávací smyslová kostka kontrastní měkká hmatová - jak nakoupit nejvýhodnější?