50660 Dřevěná pultová váha

50660 Dřevěná pultová váha

50660 Dřevěná pultová váha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 469 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

50660 Dřevěná pultová váha - popis produktu

Nádobí do dětské kuchyňky Dřevěná váha: Dřevěná váha pro nejmenší nesmí chybět v žádné dětské kuchyni. Váha včetně závaží je vyvedena ve dřevě. Červeno-modré provedení v kombinaci s přirozenou barvou dřeva se hodí holčičkám i klukům. Součástí balení je 6 ks červených závaží. Váha je funkční a dvě modré vážicí misky jsou připevněny k ramenům provázky. Dvouramenná váha naučí děti základům vážení a fyziky obecně. Váha je vhodná už pro děti předškolního věku. Dřevěné provedení je společně s použitým nátěrem zcela bezpečné, a to k dětem i přírodě. Dřevěné hračky mají vysokou trvanlivost a vydrží dětem po dlouhou dobu. Klíčové vlastnosti hračky dřevěná váhaHračka dřevěná váha je vhodná pro děti předškolního věkuČerveno-modré provedení je vhodné pro holky i klukyVáha včetně závaží je vyrobena ze dřevaSoučástí balení je 6 ks závažíCelodřevěné provedení je pro děti zcela bezpečnéDřevěné hračky mají vysokou trvanlivost a vydrží dětem po dlouhou dobuDvouramenná váha naučí děti základům vážení a fyziky obecněDřevěná váhou uděláte radost každému malému kuchaři či hospodyňceBalení obsahuje:váhu6 ks závažíRozměry balení:28,5 × 22 × 8 cmRozměry váhy:28 × 21 × 8 cm

Dvouramenná váha nabízí dětem zábavnou formou seznámení se základními principy fyziky. Přikládáním závaží mohou děti pozorovat vyvažování obou ramen.

Obsah balení:

  • váha, 6 závaží

Kupte dětem dvouramennou váhu!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo Rozměr váhy: 28 x 21 x 8 cm Rozměry balení: 28,5 x 22 x 8 cm

Dřevěná váhaTato hračkářská váha je vyrobena z bukového dřeva vysoké kvality a obsahuje 1 stojan, 2 zásobníky na náklad a 6 váh se 3 různými velikostmi. Nosiče nákladu se mohou pohybovat na ramenou váhy, aby dosáhnou vyvážení před naložením závaží. Naučte se teorii rovnováhy hraním této hračky. Barva: červená, modráMateriál: dřevoDoporučený věk: 36m

Dřevěná váha, která by neměla chybět v žádné kuchyňce či obchodě. Ovoce, zelenina si nyní můžeš zvážit a vědět tak přesnou cenu zboží.

Dřevěná váha o velikosti cca 28 x 21 x 8 cm. Balení obsahuje 6 závaží. Rozměry balení cca 28,5 x 22 x 8 cm. Věk 3+

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Viga, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Darkovo.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt 50660 Dřevěná pultová váha patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Viga, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz, Alza.cz, Darkovo.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské kuchyňky, vyrábí jej značka Viga, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz, Alza.cz, Darkovo.cz a je designován unisex.

Produkt 50660 Dřevěná pultová váha má EAN kód 6934510506605.

50660 Dřevěná pultová váha - parametry produktu

50660 Dřevěná pultová váha - historie ceny a dostupnosti

50660 Dřevěná pultová váha - další zajímavé produkty

50660 Dřevěná pultová váha - jak nakoupit nejvýhodnější?