3kraft Předsíňová skříň se zrcadlem Amanda lesklá bílá

3kraft Předsíňová skříň se zrcadlem Amanda lesklá bílá

3kraft Předsíňová skříň se zrcadlem Amanda lesklá bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 802 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

3kraft Předsíňová skříň se zrcadlem Amanda lesklá bílá - popis produktu

Předsíňová skříň se zrcadlem Amanda v lesklém bílém provedení představuje kombinaci elegance a funkčnosti pro vaši předsíň. S dřevotřískovou deskou o tloušťce 1,6 cm a třívrstvou vysoce lesklou povrchovou úpravou, vysušenou pod ultrafialovým zářením, nabízí tato skříň nejen prostor na úschovu, ale i moderní design. Uvnitř se skrývají dvě police a šatní tyč, kam snadno uschováte kabáty a další nutné oblečení a doplňky. Zesílený mikrozdvih a tříkomponentními teleskopickými výsuvy vyztužené ložisky zajišťují plynulé otevírání a zavírání dveří, zatímco zesílené panty s měkkým zavíráním přidávají kvalitní dojem. Chromovaná kovová úchytka a rukojeť z hliníkového profilu dodávají skříni moderní vzhled a snadný úchop. Leštěné zrcadlo o tloušťce 3 mm přidává prostornost a světlo do předsíně. Zadní stěna skříně je umístěna v drážce a upevněna pomocí plastových rohů a šroubů 4,2x19, což zajišťuje pevnost celé konstrukce. Plastová noha potažená chromem ve stejné barvě jako úchytky dodává skříni stabilitu a eleganci. Předsíňová skříň Amanda není jen praktickým úložným prostorem, ale je také esteticky příjemným prvkem, který vám v předsíni nesmí chybět. Pokud byste rádi vytvořili celý set Amanda, tak si zakupte další jeho části jako je botník a věšák. Specifikace produktu: Moderní vzhled Ideální úložný prostor Možnost vytvořit celou předsíňovou sestavu Amanda

Produkt 3kraft Předsíňová skříň se zrcadlem Amanda lesklá bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Předsíňové stěny, je v nabídce značky 3kraft, materiál je Drevotříska, v nabídce prodejce Houseland.cz.

3kraft Předsíňová skříň se zrcadlem Amanda lesklá bílá - parametry produktu

SériePředsíňová sestava Amanda
MateriálDřevotříska
TypStojací, Se zrcadlem
ZavíráníS dvířky
Hloubka38 cm
Šířka75 cm
Výška195 cm
KategorieSkříně, Zrcadla, Předsíňové stěny
Značka3kraft
MateriálDrevotříska
E-shopHouseland.cz

3kraft Předsíňová skříň se zrcadlem Amanda lesklá bílá - historie ceny a dostupnosti

3kraft Předsíňová skříň se zrcadlem Amanda lesklá bílá - další zajímavé produkty

3kraft Předsíňová skříň se zrcadlem Amanda lesklá bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?