3kraft Předsíňová skříň Asti 80 cm dub Craft zlatý/lesklá bílá

3kraft Předsíňová skříň Asti 80 cm dub Craft zlatý/lesklá bílá

3kraft Předsíňová skříň Asti 80 cm dub Craft zlatý/lesklá bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 748 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

3kraft Předsíňová skříň Asti 80 cm dub Craft zlatý/lesklá bílá - popis produktu

Předsíňová skříň Asti s šířkou 80 cm v provedení dub Craft zlatý/lesklá bílá na čele dvířek, spojuje elegantní design s praktickou funkcionalitou. Vyztužené teleskopické výsuvy s třísložkovým ložiskem a panty s měkkým zavíráním zajistí plynulý chod a bezproblémové otevírání a zavírání dvířek. Tato skříň vyniká zajímavou kombinací bílé lesklé plochy a textury dubu Craft, což dodává vašemu domovu atmosféru klidu a pohodlí. Laminovaná dřevotřísková deska o tloušťce 1,6 cm poskytuje dostatečnou stabilitu a odolnost. S rozměry 60 cm šířky nabízí skříň dostatek úložného prostoru. Má 2 dvířka, za kterým se nacházejí 5 polic pro praktické uspořádání věcí, a 1 šatní tyč pro zavesení oblečení. Rukojeť z hliníkového profilu dodává moderní vzhled, zatímco plastové nohy potažené chromem přidávají skříni stabilitu. Předsíňová skříň Asti s provedením dub Craft zlatý/lesklá bílá je nejen praktickým prvkem nábytku, ale i stylovým doplňkem, který zkrášlí váš vstupní prostor. Vytvořte si celou předsíňovou sestavu Asti a pořiďte si domů kus moderního designu, který vám nezevšední. Specifikace produktu: Moderní design Kvalitní materiály Atraktivní dekor dubu Craft a bílé barvy

Tento produkt se nachází v kategorii Předsíňové stěny, je v nabídce značky 3kraft, materiál je Drevotříska, v nabídce prodejce Houseland.cz.

3kraft Předsíňová skříň Asti 80 cm dub Craft zlatý/lesklá bílá - parametry produktu

SériePředsíňová sestava Asti
DekorDub Craft zlatý
MateriálDřevotříska
TypStojací, Bez zrcadla
ZavíráníS dvířky
Hloubka40 cm
Šířka80 cm
Výška199 cm
KategorieSkříně, Předsíňové stěny
Značka3kraft
MateriálDrevotříska
E-shopHouseland.cz

3kraft Předsíňová skříň Asti 80 cm dub Craft zlatý/lesklá bílá - historie ceny a dostupnosti

3kraft Předsíňová skříň Asti 80 cm dub Craft zlatý/lesklá bílá - další zajímavé produkty

3kraft Předsíňová skříň Asti 80 cm dub Craft zlatý/lesklá bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?