3kraft Předsíňový věšák Bella lesklý bílý

3kraft Předsíňový věšák Bella lesklý bílý

3kraft Předsíňový věšák Bella lesklý bílý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 534 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

3kraft Předsíňový věšák Bella lesklý bílý - popis produktu

Předsíňový věšák Bella v lesklém bílém provedení je dokonalým prvkem pro vytvoření útulné atmosféry ve vašem vstupním prostoru. S jednoduchým a elegantním designem poskytuje optimální řešení pro udržování pohodlí a pořádku ve vaší předsíni. Široký věšák je vybaven speciálními háčky pro svrchní oděvy, což usnadňuje organizaci a ukládání vašich oděvů. Design věšáku zdůrazňuje jednoduchost a stručnost, což je patrné v lakovaném čele a stříbrných háčcích. Laminovaná dřevotřísková deska o tloušťce 1,6 cm poskytuje pevnost a stabilitu věšáku. Třívrstvý vysoce lesklý lak dodává elegantní vzhled, který září ve vašem vstupním prostoru. Vysušení laku pod ultrafialovým zářením zaručuje trvanlivost a odolnost v čase. Předsíňový věšák Bella lesklý bílý není jen praktickým prvkem pro organizaci vaší předsíně, ale také elegantním a vkusným doplňkem, který vytvoří příjemné prostředí ve vašem domově. Vytvořte si ale funkční místo, kde si můžete odložit nejen svrchní oblečení, ale i boty. Je proto ideální pořídit si ještě Botník Bella s polstrovanou plochou na sezení, nebo botník Stella, ke kterému věšák pasuje také. Jako další možnost se nabízí vytvořit celou předsíňovou sestavu, a v tom případě si prohlédněte všechny produkty z této série Bella. Specifikace produktu: Moderní minimalistický vzhled Ideální nábytkové řešení S praktickou policí

Tento produkt naleznete ve skupině Předsíňové stěny, je v nabídce značky 3kraft, materiál je Drevotříska, v nabídce prodejce Houseland.cz.

3kraft Předsíňový věšák Bella lesklý bílý - parametry produktu

SériePředsíňová sestava Bella
MateriálDřevotříska
TypNástěnné, Policové
ZrcadloBez zrcadla
Hloubka31,6 cm
Šířka90 cm
Výška133 cm
KategorieVěšáky, Předsíňové stěny
Značka3kraft
MateriálDrevotříska
E-shopHouseland.cz

3kraft Předsíňový věšák Bella lesklý bílý - historie ceny a dostupnosti

3kraft Předsíňový věšák Bella lesklý bílý - další zajímavé produkty

3kraft Předsíňový věšák Bella lesklý bílý - jak nakoupit nejvýhodnější?