Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer

Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer

Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer - popis produktu

Ruční mixér Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer:Praktický ruční mixér Russell Hobbs vám zjednoduší práci při přípravě krémů, sněhu nebo těsta. Osloví vás jeho kompaktní rozměry a intuitivně umístěné ovládací prvky. Má motor o příkonu 350 W, který efektivně zapracuje všechny suroviny, takže váš dezert či hlavní chod bude naprosto výtečný. Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer disponuje 5 rychlostmi, se kterými budou mít zpracovávané potraviny vždy výbornou konzistenci. Mimo samotného mixéru se v balení nachází rovněž hnětací metly a šlehací metly. Mixér se chlubí moderním designem, který doplňuje černá barva. Ruční mixér Russell Hobbs se stane skvělým pomocníkem při vaření vašich oblíbených pokrmů. Zásadní přednosti ručního mixéru Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer Ruční mixér Russell Hobbs udělá radost všem kuchařům Je nachystán připravit dobroty u vás doma díky hnětení a šlehání K pečení moučníků ruční šlehač předvede perfektní sníh Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer potěší 5 rychlostmi Mísení surovin je pro šlehací a hnětací metly hračkou Pro vysunutí metel je nachystáno praktické tlačítko Myčka na nádobí umyje odnímatelné příslušenství mixéru Užijte si čerstvě upečený moučník Ruční mixér Russell Hobbs se nezalekne žádného náročného receptu, navíc o dost zkrátí čas potřebný k přípravě. V balení se nachází rovněž hnětací metly a šlehací metly. Během chvíle ruční mixér dokonale promísí suroviny, z nichž vzniknou koláčová či dortová těsta, krémy, pyré, kaše či polévky. To vše odpracují šlehací a hnětací metly, pro které nebude zádrhelem ani různé množství a hustota připravovaných těst. Ruční mixér Russell Hobbs se může chlubit bezpečným provozem S ručním mixérem Russell Hobbs nemusíte hledat další asistenty, kteří by vám pomohli v kuchyni, ani pokud chystáte oběd pro celou rodinu. Pro snadné vysunutí šlehacích nástavců postačí stisknout tlačítko. Tento způsob vám ušetří čas i námahu. Jeho údržba je navíc snadná, o odnímatelné příslušenství se postará myčka na nádobí. Mixér Russell Hobbs vám tak zpříjemní každou přípravu pokrmů. Příslušenství: hnětací metly a šlehací metly Příkon: 350 W

Ruční šlehač Russell Hobbs 24672-56 Výkon: 350 W Rychlosti: 5 + turbo funkce Bezpečnost: Tlačítko pro snadné a bezpečné uvolnění nástavců Balení obsahuje 2x pochromovaný nástavec na šlehání 2x pochromovaný nástavec na hnětení Praktičnost: Díly vhodné do myčky nádobí Skladování: Schopnost stát na své vlastní základně Design a použití Design: Stylový matný černý design Použití: Ideální pro mixování litých těst, hnětení či šlehání

Produkt Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer patří do skupiny produktů Tyčové mixéry, je v nabídce značky Russell Hobbs v nabídce e-shopu Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ruční mixéry od značky Russell Hobbs, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz, Alza.cz.

Produkt Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer je označen EAN kódem 5038061109641.

Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer - parametry produktu

Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer - historie ceny a dostupnosti

Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer - další zajímavé produkty

Russell Hobbs 24672-56 Matte Black Hand Mixer - jak nakoupit nejvýhodnější?