Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56

Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56

Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 474 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56 - popis produktu

Ruční mixér Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56:   Tohoto praktického pomocníka je dobré mít v kuchyni neustále při ruce. Ačkoli možná vlastníte robustnější roboty a mixéry, určitě v tomto případě oceníte jeho jednoduchost a pohotovost. Okamžitě s ním našleháte bílky i lehká těsta. Gurmánům pomůže zhotovit bezpočet jejich nápaditých máslových krémů a pomazánek. Děti a začátečníci si pak mohou snadno umíchat své první výtvory. Pro ještě lepší výsledek se dá podle druhu zpracovávaných surovin nastavit celkem pět rychlostí.Chromované metly jsou bezpečně uchyceny a vyjímají se až pomocí bezpečnostního tlačítka. Lehký strojek s ergonomickou rukojetí se při práci příjemně drží a proto se s ním dobře manipuluje. Velmi jednoduše se i udržuje a čistí. Metly můžete mýt v myčce na nádobí a samotnou pohonnou jednotku stačí po odpojení elektrického proudu otřít vlhkým hadříkem.

Ruční šlehač Russell Hobbs Výkonný a praktický pomocník do každé kuchyně. Vlastnosti 5 rychlostí: Přizpůsobte rychlost mixování podle svých potřeb. Ovládání tlačítkem: Jednoduché a intuitivní ovládání. Ideální pro začátečníky: Perfektní volba pro ty, kteří se teprve seznamují s kulinářským uměním. Tlačítko pro uvolnění metel: Snadné uvolnění metel pro rychlé a efektivní čištění. Chromové metly: Kvalitní a odolné metly pro dlouhou životnost. Výkon Při maximálním zatížení dosahuje šlehač výkonu 125 W, což zajišťuje rychlé a efektivní mixování.

Tento produkt naleznete ve skupině Ruční mixéry od značky Russell Hobbs, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56 označuje EAN kód 4008496852918.

Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56 - parametry produktu

Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56 - historie ceny a dostupnosti

Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56 - další zajímavé produkty

Russell Hobbs Explore Hand Mixer 22230-56 - jak nakoupit nejvýhodnější?