Russell Hobbs Mix & Go steel 23470-56 stříbrná

Russell Hobbs Mix & Go steel 23470-56 stříbrná

Russell Hobbs Mix & Go steel 23470-56 stříbrná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 046 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Russell Hobbs Mix & Go steel 23470-56 stříbrná - popis produktu

Russell Hobbs Mix & Go steel 23470-56 stříbrná

Pospícháte do práce? Utíkáte do posilovny? Pokud ráno nestíháte klidnou snídani, Mix & Go Steel je tím pravým pomocníkem právě pro vás! Je to mixér se dvěma přenosnými lahvemi a víčky v jednom. Ať už jste milovníkem kyselých lesních plodů v kombinaci s džusem nebo lahodných banánů a krémového jogurtu, pomocí tohoto skvělého přístroje si připravíte jakékoliv chutné a výživné smoothie, které si pak jednoduše vezmete v lahvi s sebou. Kompaktní a velmi jednoduchý na čištění, stylový Mix&Go Steel se základnou z nerezové oceli je dodáván včetně dvou 600ml lahví. Lahve perfektně padnou do standardních držáků na pití v každém autě, takže je pak jednodušší nápoj převézt. Díky tomu, že smoothie připravujete pouze do jedné lahve se vyhnete zdlouhavému uklízení, protože při jeho přípravě skoro nic nezašpiníte. Navíc, domací smoothie jsou čerstvá, levnější a pro vaše zdraví mnohem lepší než cokoliv, co koupíte v obchodě. Čepele Mix & Go Steel jsou speciálně navržené tak, aby zvládly rozdrtit i led do vašeho smoothie. Můžete ho stejně tak použít pro přípravu ingrediencí do polévek, koktejlů nebo proteinových nápojů. Vše, co musíte udělat, je rozmixovat, vzít s sebou na cestu a užít si dokonalé domácí smoothie! Vlastnosti:  

  • mixér Mix & Go a sportovní láhev v jednom
  • tlakem aktivovatelný start
  • bez BPA
  • části vhodné do myčky
  • neklouzavý pogumovaný podstavec pro stabilitu
  • 300 W
  • včetně:
    • 2 x 600ml lahev
    • 2 x uzávěry lahví s otvorem pro pití

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Stolní mixér Russell Hobbs 23470-56/RH Mix & Go - Steel: Stolní mixér Russell Hobbs 23470-56 je tím pravým pomocníkem pro přípravu lahodných smoothies, koktejlů a proteinových nápojů. Součástí jsou dvě přenosné lahve s víčky, každá s objemem 600 ml.Stolní mixér Russell Hobbs 23470-56 je tím pravým pomocníkem pro přípravu lahodných smoothies, koktejlů a proteinových nápojů. Součástí jsou dvě přenosné lahve s víčky, každá s objemem 600 ml. Svůj oblíbený nápoj si můžete vzít kamkoli s sebou! Lahve perfektně pasují do standardních držáků na nápoje v každém autě. Základna je z kvalitní nerezové oceli a má neklouzavý pogumovaný podstavec. Mixér se snadno ovládá a jednoduše se čistí. Nápoj se připravuje přímo v lahvi, nečeká vás tedy žádné dlouhé uklízení. Čepele přístroje zvládnou rozdrtit i led. Mixér ale oceníte nejen při mixování smoothies, je vhodný třeba i pro úpravu ingrediencí do polévek. Klíčové vlastnostiZákladna z nerezové oceliČepele k drcení leduVčetně 2 lahví o objemu 600 mlNeklouzavý pogumovaný podstavec zajišťuje stabilituIdeální pro přípravu ingrediencí do polévek, koktejlů, smoothie a proteinových nápojůJednoduché čištěníLahve neobsahují BPA

Mixér Smoothie Russell Hobbs 23470-56 Praktický a stylový mixér pro zdravý životní styl Charakteristika Tělo mixéru je vyrobeno z broušené nerezové oceli. Přístroj je aktivován tlakem a jeho výkon činí 300 W. Vybavení a funkce Příkon: 300 W Objem nádoby: 0.6 l Počet rychlostí: 1 Speciální čepele pro drcení ledu Zdroj energie: Síťový Příslušenství Mixér je vybaven 2x 600 ml lahvemi a uzávěry s otvorem na pití. Lahve jsou vhodné do myčky a neobsahují BPA. Stabilita a bezpečnost Mixér je opatřen neklouzavým pogumovaným podstavcem pro větší stabilitu. EAN: 4008496894758 Záruční doba: 24 měsíců

Produkt Russell Hobbs Mix & Go steel 23470-56 stříbrná lze nalézt mezi produkty ve skupině Stolní mixéry od značky Russell Hobbs, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz, Alza.cz, Tera.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Smoothie mixéry, je v nabídce značky Russell Hobbs v nabídce e-shopu Tonerpartner.cz, Alza.cz, Tera.cz.

Produkt Russell Hobbs Mix & Go steel 23470-56 stříbrná označuje EAN kód 4008496894758.

Russell Hobbs Mix & Go steel 23470-56 stříbrná - parametry produktu

Russell Hobbs Mix & Go steel 23470-56 stříbrná - historie ceny a dostupnosti

Russell Hobbs Mix & Go steel 23470-56 stříbrná - další zajímavé produkty

Russell Hobbs Mix & Go steel 23470-56 stříbrná - jak nakoupit nejvýhodnější?