Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců

Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců

Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 029 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců - popis produktu

Little Smoby - Multifunkční hrací stůl

Všestranný hrací stůl Little Smoby Activity se svými četnými funkcemi slibuje vzrušující herní dobrodružství pro děti od 12 měsíců. Tato interaktivní výuková hračka zve děti k objevování a zkoumání. Mnoho barevných herních prvků přitahuje pozornost těch nejmenších a trénuje motorické a sluchové dovednosti. Ve hře na rozpoznávání tvarů se stavební kameny zasouvají do příslušných otvorů. Malá kuličková dráha s rampou vás zve ke hře a zkoušení, stejně jako motorická smyčka, tři rohy a prak, pomocí kterého lze míč katapultovat do vzduchu. Malé otočné zrcátko završuje výkonné funkce herního stolu. 

Parametry:Materiál: plastRozměry: 59,4 x 49,6 x 15 cm

Doporučený věk: 12m+

Didaktické hračky pro nejmenší v prvotřídní kvalitě od Smoby. Didaktický stolek s funkcemi pro vývoj jemné motoriky je vhodný pro děti od 1 roku.

Série Little Smoby byla vytvořena s ohledem na nejmenší děti.

Produkt Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Smoby, barevná varianta je tyrkysová, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Medvidkovehracky.cz, Darkovo.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Smoby, barevné provedení je tyrkysová, naleznete jej v e-shopu 4kids.cz, Alza.cz, Medvidkovehracky.cz, Darkovo.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců patří do skupiny produktů Interaktivní hračky, je v nabídce značky Smoby, barevné provedení je tyrkysová, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Medvidkovehracky.cz, Darkovo.cz a je vhodný unisex.

Produkt Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců označuje EAN kód 3032161403038.

Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců - parametry produktu

VěkOd 12 měsíců
PůvodVyrobeno ve Francii
Rozměry produktu47*47*54 cm
Barvatyrkysová
Set produktůNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža, ECO7910 Didaktická pyramída
KategorieHračky, Stoly, Hračky pro děti, Dřevěné hračky, Interaktivní hračky, Hudební hračky, Vzdělávací hračky, Didaktické hračky, Malé stolky, Hrací stoly, Hrací stolky
ZnačkaSmoby
Barvatyrkysová
Určeníunisex
E-shop4kids.cz, Alza.cz, Medvidkovehracky.cz, Darkovo.cz
EAN3032161403038

Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců - historie ceny a dostupnosti

Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců - další zajímavé produkty

Didaktický stolek Activity Table Little Smoby s funkcemi pro vývoj jemné motoriky od 12 měsíců - jak nakoupit nejvýhodnější?