1234 anglických slovíček - Zdeňka Študlarová, Janů Veronika

1234 anglických slovíček - Zdeňka Študlarová, Janů Veronika

1234 anglických slovíček - Zdeňka Študlarová, Janů Veronika

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 206 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

1234 anglických slovíček - Zdeňka Študlarová, Janů Veronika - popis produktu

Kniha 1234 anglických slovíček: Obrázkový slovník pro děti:Nemůžete si vzpomenout, jak se anglicky řekne třeba slon? Pak jste si vybrali tu správnou knížku! Neváhejte a společně s dětmi si promrskejte více než 1000 anglických slovíček. S pomocí veselých a názorných obrázků vám to společně půjde velmi snadno a dětem se nová slovíčka vtisknou rychle do paměti. Jednotlivá slova jsou v knížce řazena podle abecedy a také podle ucelených tematických celků. U každého obrázku naleznete vždy nejdříve anglické slovíčko a pod ním jeho český překlad. Můžete se s dětmi pustit do zábavného učení a zkoušení, když zakryjete např. český překlad prstem a hned zjistíte, zda si dítě pamatuje, co dané slovo znamená. Na konci nechybí česko-anglický slovníček s výslovností, díky němuž se v knížce snadno a rychle zorientujete. Začněte s dětmi mluvit anglicky, je to zábava!

Neváhejte a začněte s dětmi mluvit anglicky, je to zábava! Naučte se 1234 anglických slovíček pomocí hravých a názorných ilustrací, které dětem usnadní rychlé zapamatování. Slova jsou řazena abecedně a také podle ucelených tematických celků. Na konci knížky nechybí česko-anglický slovníček s výslovností.

Tento produkt naleznete ve skupině Knihy pro děti od značky Bambook, Grada, naleznete ho u prodejce Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz.

Produkt 1234 anglických slovíček - Zdeňka Študlarová, Janů Veronika má přiřazen EAN kód 9788027106974.

1234 anglických slovíček - Zdeňka Študlarová, Janů Veronika - parametry produktu

1234 anglických slovíček - Zdeňka Študlarová, Janů Veronika - historie ceny a dostupnosti

1234 anglických slovíček - Zdeňka Študlarová, Janů Veronika - další zajímavé produkty

1234 anglických slovíček - Zdeňka Študlarová, Janů Veronika - jak nakoupit nejvýhodnější?