Alum Forma na led, želé ve tvaru lebky Skulls

Alum Forma na led, želé ve tvaru lebky Skulls

Alum Forma na led, želé ve tvaru lebky Skulls

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 180 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alum Forma na led, želé ve tvaru lebky Skulls - popis produktu

Forma Alum Forma na led, želé ve tvaru lebky Skulls:Forma Alum je ideální pro výrobu kostek ledu, ale stejně tak ji využijete i na čokoládu nebo želé. Umožní vytvořit 40 kostek ledu, čokolády či želé ve tvaru lebky Skulls, takže se skvěle hodí třeba na Halloween nebo jinou strašidelnou párty. Vyrobená je z velmi kvalitního materiálu. Forma Alum zajistí výrobu stylových kostek ledu. Klíčové vlastnosti formy na led a želé ve tvaru lebky Skulls AlumForma Alum se hodí na led, želé i čokoláduUmožní vytvořit 40 kostek ledu, želé či čokolád ve tvaru lebky SkullVyrobená je z velmi kvalitního materiáluBarevné provedení: hnědé

Silikonová forma na výrobu ledových lebek. Forma se skládá ze 40 malých formiček. V koktejlu či drinku vypadají vážně stylově! Kromě ledových lebek, lze s pomocí formy připravit také chutné želé lebky nebo čokoládové lebky.

Technické specifikace:

  • Materiál: silikon
  • Barva: hnědá
  • Počet formiček: 40
  • Rozměry formičky: 2,7 x 1,7 x 1 cm
  • Rozměry celé formy: 17 x 16 x 1 cm
  • Tepelná odolnost: od - 40 do + 230 °C

S naší trendovou formou na malé lebky si můžete spolu se svými dětmi vytvořit vlastní želé bonbóny, čokoládové bonbóny nebo ledové kostky do nápojů.

Produkt Alum Forma na led, želé ve tvaru lebky Skulls patří do skupiny produktů Formy na led, patří pod značku Alum, MASTER v nabídce e-shopu Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt Alum Forma na led, želé ve tvaru lebky Skulls je označen EAN kódem 5903181015656.

Alum Forma na led, želé ve tvaru lebky Skulls - parametry produktu

Alum Forma na led, želé ve tvaru lebky Skulls - historie ceny a dostupnosti

Alum Forma na led, želé ve tvaru lebky Skulls - další zajímavé produkty

Alum Forma na led, želé ve tvaru lebky Skulls - jak nakoupit nejvýhodnější?