014468 DR Forma na led, čokoládu s designem lebky

014468 DR Forma na led, čokoládu s designem lebky

014468 DR Forma na led, čokoládu s designem lebky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

014468 DR Forma na led, čokoládu s designem lebky - popis produktu

Nudí vás klasické ledové kostky ve vašem oblíbeném drinku? Je čas na změnu! V našem obchodě na vás čeká forma na led a čokoládu lebky.Kvalitní silikonová forma je určena k výrobě ledu ve tvaru lidských lebek, přičemž ji můžete použít i na výrobu čokoládových bonbonů nebo jiných sladkých pamlsků. Vyhoďte si z kopýtka před návštěvou nebo kámoši a ohromte je vaším jedinečným smyslem pro černý humor.Forma na led a čokoládu lebky hravě vyrobí bláznivé lebky v klobouku, se sluchátky nebo čelenkou. Součástí balení je i trychtýř, který vám usnadní plnění formy. Stačí, když složíte dvě části formy k sobě a přes nálevku nalijete shora přes otvory vodu. Následně formu vložíte na 6 až 8 hodin do mrazničky a lebkový led je hotov.Forma na výrobu ledových nebo čokoládových lebekVyrobíte v ní 6 lebekTrychtýř v baleníVyrobeno ze silikonu určeného pro styk s potravinamiRozměry jedné lebky: 4,2 x 3 x 2,2 cmRozměry formy: 23 x 13 x 4 cmZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Silikonová forma na výrobu ledových lebek. Forma se skládá ze 6 malých formiček ve 3 různých designech lebky. V koktejlu či drinku vypadají vážně stylově! Kromě ledových lebek, lze s pomocí formy připravit také chutné želé lebky nebo čokoládové lebky.

Součástí balení je také silikonový trychtýř pro snadné nalévání vody a víko, díky kterému můžete formu přiklopit, aby se vám voda nerozlila v mrazáku.

Designy formiček:

  • 2x 3D lebka s čepicí
  • 2x 3D lebka s kloboukem
  • 2x 3D lebka se sluchátky

Technické specifikace:

  • Materiál: silikon
  • Barva: černá
  • Počet formiček: 6
  • Rozměry formičky: 4 x 3 x 2,2 cm
  • Tepelná odolnost: od - 40 do + 230 °C

Forma na led Alum Forma na led Skulls - 6 ks:Forma Alum je ideální pro výrobu kostek ledu, ale stejně tak ji využijete i na čokoládu. Umožní vytvořit 6 kostek ledu či čokolád ve tvaru lebky. Vyrobená je z velmi kvalitního silikonu. Vodu do ní jednoduše nalijete pomocí malého trychtýře. Forma Alum najde své uplatnění při maškarních večírcích, oslavách a podobných příležitostech. Klíčové vlastnosti formy na led Alum Skulls - 6 ksForma na led i čokoláduUmožní vytvořit 6 kostek ledu či čokolád ve tvaru lebkyVyrobená je z velmi kvalitního silikonuVodu do formy Alum lze jednoduše nalít pomocí malého trychtýřeBarevné provedení: černéRozměry lebek:4 × 3 × 2,2 cmHmotnost:158 g

Už jsi někde viděl zajímavé tvary vyrobené z ledu nebo čokolády? Pokud ano, určitě víš jak výjimečně dokáže taková maličkost zapůsobit.

Tento produkt naleznete ve skupině Formy na led, patří pod značku Alum, DR, MASTER v nabídce e-shopu Balabim.cz, Darkovo.cz, Alza.cz.

Produkt 014468 DR Forma na led, čokoládu s designem lebky označuje EAN kód 5903181014468.

014468 DR Forma na led, čokoládu s designem lebky - parametry produktu

014468 DR Forma na led, čokoládu s designem lebky - historie ceny a dostupnosti

014468 DR Forma na led, čokoládu s designem lebky - další zajímavé produkty

014468 DR Forma na led, čokoládu s designem lebky - jak nakoupit nejvýhodnější?