Zrcadlo Kora Samoa King, KC2

Zrcadlo Kora Samoa King, KC2

Zrcadlo Kora Samoa King, KC2

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 724,25 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zrcadlo Kora Samoa King, KC2 - popis produktu

Stylový systémový nábytek ve dvou barevných provedeních: Samoa King a Pine Andersen. Tato kolekce je ideálním řešením pro ty, kteří ocení klasickou eleganci. Díky tomuto nábytku si můžete zařídit jedinečný obývací pokoj, kancelář, ložnici nebo jídelnu. Masivní zpracování nábytku Kora dodá obývacímu pokojí okázalý charakter. Široký výběr jednotlivých dílů v kolekci vám umožní uspořádat jak malé obývací pokoje, tak větší reprezentativní místnosti. Počet možností aranžmá uspokojí vkus i těch nejnáročnějších zákazníků. - elegantní, tónované sklo antisol - pevný sokl s ozdobnými masivními nohami - kovové úchytky ve zlaté patině - dekorativní rámy v celých a půvabné mřížky v prosklených frontách - možnost dokoupení osvětlení - s ozdobné lišty VÝPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ! Obraťte se prosím předem na kamennou prodejnu pro potvrzení dostupnosti a případnou rezervaci. Produkt je dostupný pouze na prodejnách: České Budějovice,Frýdek-Místek

Tento produkt se nachází v kategorii Koupelnový nábytek od značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zrcadlo Kora Samoa King, KC2 lze nalézt mezi produkty ve skupině Předsíňový nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Zrcadlo Kora Samoa King, KC2 - parametry produktu

Zrcadlo Kora Samoa King, KC2 - historie ceny a dostupnosti

Zrcadlo Kora Samoa King, KC2 - další zajímavé produkty

Zrcadlo Kora Samoa King, KC2 - jak nakoupit nejvýhodnější?