Zrcadlo Tadeusz 100 cm Dub Lefkas

Zrcadlo Tadeusz 100 cm Dub Lefkas

Zrcadlo Tadeusz 100 cm Dub Lefkas

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zrcadlo Tadeusz 100 cm Dub Lefkas - popis produktu

KOLEKCE PRO TY, KTEŘÍ OCEŇUJÍ ŠIK A ELEGANCI. Kolekce vytvořená pro milovníky anglického stylu, plná půvabu a jedinečných zdobení. Čím se tato kolekce vyznačuje? Vynikají ornamentním prosklením vitrín a komod a také elegantním anglickým stylem. NÁBYTEK TADEUSZ - tradice spojená s moderností. Dekorativní ozdoby a viditelná struktura dřeva dodávají zajímavý, ale ne přitlačující vzhled. Zasklení s dekorativními ornamenty dokonale podtrhne útulnou atmosféru interiéru. Malé zrcadlo, které se bude skvěle prezentovat v koupelně, předsíni nebo třeba u toaletního stolku. Lze je umístit svisle nebo vodorovně. Kolekce nábytku do obývacího pokoje Tadeusz kombinuje eleganci, různorodost tvaru s efektem 3D na čelech. To vše doplňuje mimořádná funkčnost systému. • korpus a čela z laminované desky o tloušťce 16 mm • horní a spodní desky o tloušťce 32 mm • dekorativní MDF lišta na přední straně • ABS lišta, která zvyšuje odolnost proti oděru a vlhkosti • kovové úchytky v barvě starého zlata • válečkové zásuvkové pojezdy • ozdobné sklo ve vitrínách

Tento produkt se nachází v kategorii Koupelnový nábytek od značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Zrcadlo Tadeusz 100 cm Dub Lefkas lze nalézt mezi produkty ve skupině Předsíňový nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Zrcadlo Tadeusz 100 cm Dub Lefkas - parametry produktu

Zrcadlo Tadeusz 100 cm Dub Lefkas - historie ceny a dostupnosti

Zrcadlo Tadeusz 100 cm Dub Lefkas - další zajímavé produkty

Zrcadlo Tadeusz 100 cm Dub Lefkas - jak nakoupit nejvýhodnější?