Závěsný stůl na balkon Dekorhome Hnědá

Závěsný stůl na balkon Dekorhome Hnědá

Závěsný stůl na balkon Dekorhome Hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 311 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Závěsný stůl na balkon Dekorhome Hnědá - popis produktu

Tento skládací balkónový stůl bude skvělým doplňkem na váš balkón, protože vám poslouží jako konferenční stolek, na který si můžete odkládat své nápoje, nebo jako praktická pracovní plocha, kam si můžete odkládat věci jako zahradnické nářadí a hrnkové rostliny. Díky použitému PE ratanu, který je odolný vůči vodě a vlivům počasí, se tento stůl snadno čistí, je vysoce odolný a vhodný pro každodenní použití. Díky robustnímu ocelovému rámu s práškovým nástřikem je tento stůl velmi bytelný a rezistentní. Když ho zrovna nepoužíváte, můžete ho pro úsporu místa složit. Barva:šedáčerná hnědá  Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Rozměry:šířka: 60 cm hloubka: 60 cm výška: 32 cm Materiál:PE ratan / ocel Hmotnost:4 kg 

Produkt Závěsný stůl na balkon Dekorhome Hnědá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní stůl od značky Vida, barevná verze je hnědá, je vyroben z materiálu Umělý ratan, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Umělý ratan, vyrábí jej značka Vida, barevná verze je hnědá, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Závěsný stůl na balkon Dekorhome Hnědá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAŠedá
BARVAHnědá
TYP STOLUSklápěcí
TYP STOLUOdkládací
TYP STOLUZávěsný
MATERIÁLKov
MATERIÁLUmělý ratan
HMOTNOST4 kg
ŠÍŘKA60 cm
VÝŠKA32 cm
SKLÁDACÍAno
ROZKLÁDACÍNe
HLOUBKA60 cm
BAREVNÁ VARIANTAHnědá
Hmotnost3800.000g
KategorieZahradní stůl, Umělý ratan
ZnačkaVida
Barvahnědá
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Závěsný stůl na balkon Dekorhome Hnědá - historie ceny a dostupnosti

Závěsný stůl na balkon Dekorhome Hnědá - další zajímavé produkty

Závěsný stůl na balkon Dekorhome Hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?