Závěsná lampa TUBO 1xGU10 25 cm Candellux Hnědá

Závěsná lampa TUBO 1xGU10 25 cm Candellux Hnědá

Závěsná lampa TUBO 1xGU10 25 cm Candellux Hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 670 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Závěsná lampa TUBO 1xGU10 25 cm Candellux Hnědá - popis produktu

Moderní a minimalistické závěsné svítidlo TUBO ve tvaru válce. Ccharakteristický tvar lampy bude perfektní volbou nad jídelní stůl nebo nad kuchyňský ostrůvek. Lampa TUBO je vyrobena z kovu (hliníku) v barvě přírodního dřeva nebo v elegantní černé. Lampa je vhodná pro žárovky s paticí GU10 a maximálním výkonem 25W.  Žárovka není součástí dodávky. Barva: černá / hnědáčerná Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: kov Rozměry: šířka: 5,5 cmhloubka: 5,5 cmvýška: 25 cm délka: 90 cm závit pro žárovku: GU10napětí: 230V / 50Hz Hmotnost:0,8 kg Dodáváno v demontu. 

Produkt Závěsná lampa TUBO 1xGU10 25 cm Candellux Hnědá patří do skupiny produktů LED svítidla, vyrábí jej značka Candellux Lighting, v barevné verzi hnědá, materiálové provedení je hliník, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii LED osvětlení od značky Candellux Lighting, v barvě hnědá, je vyroben z materiálu hliník, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Produkt Závěsná lampa TUBO 1xGU10 25 cm Candellux Hnědá lze nalézt mezi produkty ve skupině LED stropní svítidla, patří pod značku Candellux Lighting, barevná varianta je hnědá, materiálové složení hliník, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Závěsná lampa TUBO 1xGU10 25 cm Candellux Hnědá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAHnědá
STYLMinimalistický
STYLElegantní
MATERIÁLKov
MATERIÁLHliník
NASTAVITELNÁ VÝŠKAAno
VÝŠKA25 cm
HMOTNOST0,8 kg
DÉLKA90 cm
TYP LAMPYZávěsná
ŠÍŘKA5,5 cm
POČET STÍNIDEL1
ZÁVIT PRO ŽÁROVKUGU10
HLOUBKA5,5 cm
BAREVNÁ VARIANTAHnědá
Hmotnost835.000g
KategorieSvítidla, Světla, LED svítidla, Lampy, Osvětlení, LED osvětlení, LED stropní svítidla, LED lampy, Stropní světla, Závěsná světla
ZnačkaCandellux Lighting
Barvahnědá
Materiálhliník
E-shopInpostele.cz

Závěsná lampa TUBO 1xGU10 25 cm Candellux Hnědá - historie ceny a dostupnosti

Závěsná lampa TUBO 1xGU10 25 cm Candellux Hnědá - další zajímavé produkty

Závěsná lampa TUBO 1xGU10 25 cm Candellux Hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?