Stropní svítidlo ATARRI Candellux 4

Stropní svítidlo ATARRI Candellux 4

Stropní svítidlo ATARRI Candellux 4

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 664 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stropní svítidlo ATARRI Candellux 4 - popis produktu

Designová bodová stropní  lampa ATARRI je vyrobená z MDF a kovu. Lampa se dá nastavit a otočit podle potřeby do všech možných směrů. Skvěle zapadne do ložnice, předsíně nebo koupelny. Kombinujte lampu s ostatními ze série ATARRI.Balení neobsahuje žárovku.Barva: bílá / hnědáMateriál: kov / MDF deskaRozměry: šířka: 43 / 44 / 58 / 76  cmhloubka: 10 cmvýška: 18 cmprůměr stínidla: 10 cm typ patice: E14 max. 25W Varianty:rovná základna - 2 x stínidlorovná základna - 3 x stínidlorovná základna - 4 x stínidloHmotnost: 0,4 / 0,6 / 0,7 kgDodáváno v demontu. 

Produkt Stropní svítidlo ATARRI Candellux 4 patří do skupiny produktů LED svítidla, vyrábí jej značka Candellux Lighting, v barevné verzi hnědá, materiálové provedení je MDF deska, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii LED osvětlení od značky Candellux Lighting, v barvě hnědá, je vyroben z materiálu MDF deska, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Produkt Stropní svítidlo ATARRI Candellux 4 lze nalézt mezi produkty ve skupině LED stropní svítidla, patří pod značku Candellux Lighting, barevná varianta je hnědá, materiálové složení MDF deska, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Stropní svítidlo ATARRI Candellux 4 - parametry produktu

BARVABílá
BARVAHnědá
STYLSkandinávský
STYLIndustriální
STYLModerní
TVARKulatý
TVARAtypický
MATERIÁLKov
MATERIÁLMDF deska
ŠÍŘKA58 cm
ŠÍŘKA76 cm
ŠÍŘKA43 cm
VÝŠKA18 cm
PRŮMĚR10 cm
ZÁVIT PRO ŽÁROVKUE14
HMOTNOST0,7 kg
HMOTNOST0,6 kg
HMOTNOST0,4 kg
HLOUBKA10 cm
TYP LAMPYStropní
POČET STÍNIDEL4
Hmotnost700.000g
KategorieSvítidla, Světla, LED svítidla, Lampy, Osvětlení, LED osvětlení, LED stropní svítidla, LED lampy, Stropní světla
ZnačkaCandellux Lighting
Barvahnědá
MateriálMDF deska
E-shopInpostele.cz

Stropní svítidlo ATARRI Candellux 4 - historie ceny a dostupnosti

Stropní svítidlo ATARRI Candellux 4 - další zajímavé produkty

Stropní svítidlo ATARRI Candellux 4 - jak nakoupit nejvýhodnější?