Zásuvkový kontejner ke stolu ROBUST, 3 zásuvky, šedý

Zásuvkový kontejner ke stolu ROBUST, 3 zásuvky, šedý

Zásuvkový kontejner ke stolu ROBUST, 3 zásuvky, šedý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 399,15 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zásuvkový kontejner ke stolu ROBUST, 3 zásuvky, šedý - popis produktu

Zásuvková jednotka se 3 zásuvkami určená k přichycení pod desku pracovního stolu. Zásuvky se pohybují na výsuvech s kuličkovými ložisky, jsou vybaveny centrálním zámkem, dodáváme včetně 2 klíčů.Pro snadno přístupný úložný prostor a větší efektivitu práce doplňte váš dílenský stůl o tuto praktickou zásuvkovou jednotku určenou k montáži ke spodní straně desky stolu. Hodí se na ukládání nářadí, náhradních součástek, hřebíků, šroubů a všeho ostatního, co potřebujete mít při práci v dílně po ruce. Zásuvka také velice šetří prostorem, protože se montuje přímo pod desku stolu. Zásuvky jsou vyrobeny z bytelných ocelových plechů, díky kterým jsou extrémně odolné. Ocelové plechy jsou práškově nalakovány šedou barvou. Zásuvková jednotka je vybavena centrálním zámkem, který uzamkne všechny 3 zásuvky najednou. Zásuvky se velice snadno pohybují na zesílených kolejnicích s kuličkovými ložisky, každá má nosnost 50 kg.

Produkt Zásuvkový kontejner ke stolu ROBUST, 3 zásuvky, šedý patří do skupiny produktů Pracovní stoly, barevná verze je lightgrey, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kontejnery do pracovny, barevné provedení je lightgrey, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Zásuvkový kontejner ke stolu ROBUST, 3 zásuvky, šedý - parametry produktu

Barvalightgrey
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka535
Výška400
Hloubka550
Hmotnost25.5
KategorieStoly, Zásuvky, Pracovní stoly, Kontejnery do pracovny
Barvalightgrey
E-shopAjprodukty.cz

Zásuvkový kontejner ke stolu ROBUST, 3 zásuvky, šedý - historie ceny a dostupnosti

Zásuvkový kontejner ke stolu ROBUST, 3 zásuvky, šedý - další zajímavé produkty

Zásuvkový kontejner ke stolu ROBUST, 3 zásuvky, šedý - jak nakoupit nejvýhodnější?