Zahradní sedací souprava 3 ks Dekorhome Šedá #4296641

Zahradní sedací souprava 3 ks Dekorhome Šedá #4296641

Zahradní sedací souprava 3 ks Dekorhome Šedá #4296641

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 261 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní sedací souprava 3 ks Dekorhome Šedá - popis produktu

Tento moderní zahradní jídelní set s elegantním a současným designem se skvěle hodí ke stolování nebo odpočinku na vaší zahradě. Polyetylen (PE) je nejpoužívanějším plastovým materiálem. Jeho použití nabízí praktičnost, protože je odolný proti UV záření, lehký a snadno se udržuje. Stylový stolek je vynikajícím místem pro umístění nápojů, jídla i dekorací. Krásně vypadá a snadno se čistí. Představuje skvělý doplněk na vaši zahradu či terasu, kde zanechá působivý dojem! Pro maximální pohodlí jsou součástí dodávky také podušky. Poznámka:  Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme jej chránit voděodolnou plachtou. Barva: černá / krémovášedá / antracit Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: polyethen (PE) / práškově lakovaná ocel / sklo / polyester Rozměry křesla: šířka: 53 cmhloubka: 57 cmvýška: 75 cm výška područek od země: 56 cmvýška sedu: 33 cm Rozměry stolku: šířka: 40 cmhloubka: 40 cmvýška: 37 cm Hmotnost: 16 kg Balení obsahuje: 1 x stůl, 2 x křeslo, 2 x poduška na sedák Dodáváno v demontu.

Produkt Zahradní sedací souprava 3 ks Dekorhome Šedá #4296641 patří do skupiny produktů Sedací soupravy, je v nabídce značky Vida, barevná varianta je krémová, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní sety, patří značce Vida, v barevné verzi krémová, z materiálu Umělý ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní sedací souprava 3 ks Dekorhome Šedá #4296641 lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní sedáky, patří pod značku Vida, barevné provedení je krémová, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní sedací souprava 3 ks Dekorhome Šedá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAŠedá
BARVAKrémová
TYP STOLUZahradní
TYP STOLUKonferenční
STYLModerní
MATERIÁL NOHOUKov
MATERIÁL DESKYSklo
HMOTNOST16 kg
NOHY STOLU4 nohy
POČET MÍST K SEZENÍ2 osoby
TVARČtvercový
MATERIÁLKov
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
DEKORAntracit
VÝŠKA KŘESLA75 cm
OBSAH SETU2x křeslo
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU4x poduška
ŠÍŘKA KŘESLA53 cm
VÝŠKA75 cm
VÝŠKA37 cm
ŠÍŘKA40 cm
ŠÍŘKA53 cm
VÝŠKA SEDU33 cm
ŠÍŘKA STOLU40 cm
HLOUBKA STOLU40 cm
SKLÁDACÍNe
VÝŠKA STOLU37 cm
HLOUBKA KŘESLA57 cm
ÚLOŽNÝ PROSTORNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
HLOUBKA40 cm
HLOUBKA57 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost15750.000g
KategorieKrémy, Sedací soupravy, Jídelní sety, Zahradní sedáky, Zahradní sety, Stolování, Umělý ratan, Zahradní sedací soupravy, Jídelní soupravy, Zahradní jídelní sety
ZnačkaVida
Barvakrémová
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní sedací souprava 3 ks Dekorhome Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní sedací souprava 3 ks Dekorhome Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní sedací souprava 3 ks Dekorhome Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?