Zahradní rohová souprava polyratan Přírodní

Zahradní rohová souprava polyratan Přírodní

Zahradní rohová souprava polyratan Přírodní

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 51 802 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní rohová souprava polyratan Přírodní - popis produktu

Polyratanový zahradní nábytek je vynikajícím řešením pro lidi, kteří hledají trvanlivé, pohodlné a snadno udržovatelné řešení, ale zároveň nechtějí dělat kompromisy v estetice. Technorattan dokonale napodobuje tradiční ratan, ale na rozdíl od svého přirozeného protějšku je odolný vůči jakýmkoli povětrnostním podmínkám. Materiál je lehký, velmi odolný proti vlhkosti a vyblednutí způsobenému UV zářením a jeho péče je omezena na občasné otření vlhkým hadříkem. Tato fantastická souprava zaujme svým vzhledem, pohodlím a nejvyšší kvalitou zpracování. K výrobě rohu byl použit polyratan, sklo a hliník s práškovým nástřikem. Všechny tyto materiály jsou známé svou vysokou pevností a odolností proti mechanickému poškození. Sada pro 6 osob kromě rohové pohovky a pohodlného křesla obsahuje také čtvercový konferenční stolek, ideální pro odpolední setkání s přáteli, a pohodlné a snadno čistitelné polštáře.Upozornění: modré polštáře zobrazené na fotografiích nejsou součástí sady a jsou pouze prvkem používaným k dekoraci.Barva:krémová / béžová melanžšedá / šedá melanžpřírodní / hnědá melanž Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:polyratan / ocel / látka (polyester) / tvrzené skloRozměry stolu:šířka: 102 cmhloubka: 102 cmvýška: 68 cmCelkové rozměry pohovky:šířka: 209 cmhloubka: 209 cmvýška: 87 cmRozměry pravého a levého dílu:šířka: 132 cmhloubka: 80 cmvýška: 87 cmRozměry rohového dílu:šířka: 77 cmhloubka: 80 cmvýška: 87 cmRozměry křesla:šířka: 67 cmhloubka: 75 cmvýška: 87 cmHmotnost: 71,5 kgBalení obsahuje: 1x stůl1x křeslo3x segment pohovky4x podušky na sedák7x podušky na opěradlomontážní sadaDodáváno v demontu. 

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní nábytek, vyrábí jej značka HOME-G, barevná varianta je krémová, materiálové provedení je Umělý ratan.

Produkt Zahradní rohová souprava polyratan Přírodní lze nalézt mezi produkty ve skupině Sestavy nábytku, je v nabídce značky HOME-G, barevná varianta je krémová, materiál je Umělý ratan.

Tento produkt naleznete ve skupině Umělý ratan, vyrábí jej značka HOME-G, barevná verze je krémová, materiálové provedení je Umělý ratan.

Zahradní rohová souprava polyratan Přírodní - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVABéžová
BARVAKrémová
TYP STOLUZahradní
TYP STOLUKonferenční
STYLModerní
STYLRatanový
STYLElegantní
MATERIÁL NOHOUKov
MATERIÁL NOHOUPlast
NOHY STOLU2 nohy
MATERIÁL DESKYSklo
TVARČtvercový
MATERIÁLKov
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLSklo
MATERIÁLLátka
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
OBSAH SETU1x křeslo
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU4x poduška na sedák
OBSAH SETU3x pohovka
OBSAH SETU7x poduška na opěradlo
VÝŠKA KŘESLA87 cm
ŠÍŘKA KŘESLA67 cm
VÝŠKA87 cm
VÝŠKA68 cm
ŠÍŘKA67 cm
ŠÍŘKA102 cm
ŠÍŘKA209 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
HLOUBKA KŘESLA75 cm
ROZKLÁDACÍNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
VÝŠKA STOLU68 cm
HLOUBKA209 cm
HLOUBKA75 cm
HLOUBKA102 cm
TLOUŠŤKA DESKY0,5 cm
ŠÍŘKA POHOVKY209 cm
HMOTNOST72,5 kg
VÝŠKA POHOVKY87 cm
ŠÍŘKA STOLU102 cm
HLOUBKA STOLU102 cm
HLOUBKA POHOVKY209 cm
BAREVNÁ VARIANTAPřírodní
Hmotnost71500.000g
KategorieNábytek, Krémy, Zahradní nábytek, Sestavy nábytku, Umělý ratan, Přírodní ratan
ZnačkaHOME-G
Barvakrémová
MateriálUmělý ratan

Zahradní rohová souprava polyratan Přírodní - historie ceny a dostupnosti

Zahradní rohová souprava polyratan Přírodní - další zajímavé produkty

Zahradní rohová souprava polyratan Přírodní - jak nakoupit nejvýhodnější?