Zahradní postel Ø 185 cm D2852 polyratan / látka Dekorhome

Zahradní postel Ø 185 cm D2852 polyratan / látka Dekorhome

Zahradní postel Ø 185 cm D2852 polyratan / látka Dekorhome

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 22 867 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní postel Ø 185 cm D2852 polyratan / látka Dekorhome - popis produktu

Tento ratanový set je ideální pro volný čas a dovolené, společně relaxovat a užívat si u bazénu, ve Vaší zahradě, na balkoně, atd. Díky svému exkluzivnímu designu nabízí úplnou flexibilitu - můžete jej také sestavit na velkou kulatou postel. Vyrobena z odolného PE ratanu, sada je zcela voděodolná a odolná proti povětrnostním vlivům, odolnost proti UV záření, proti skvrnám a snadno se čistí. Sedací polštáře jsou 7 cm vysoké. Sklápěcí střecha s plynovými písty Vás ochrání před slunečním svitem a větrem. Set je vyroben ze zesíleného kovového rámu, je pevný a snadno se dá přepravovat.  Potahy sedadel jsou vodoodpudivé a snímatelné, mají skytý zip. Lze je prát na 30 stupňů. Ratanový set je vhodný na vnitřní i venkovní použití.Kulatý teleskopický stůl WPC je vyroben z robustního a odolného dřevoplastu a lze jej rychle a snadno rozložit. Desku stolu lze použít také jako podnos a má 3 protiskluzové a výškově nastavitelné plastové nožičky pro bezpečné skladování. Stůl má také extra vnitřní podlahu vyrobenou z polyratanu. Vnitřní prostor lze využít také jako úložný prostor.Ratanovou zahradní postel dodáváme v jednotlivých segmentech. Dělenou lehací plochu lze během chvilky přeměnit na stůl a pohodlné sezení. Jednotlivé díly ostrůvku lze k sobě pevně spojovat spojovacími sponami.  Zahrnutý je odpovídající montážní materiál. Polyratan je tkaný na extra zesíleném kovovém rámu zpracovaném technikou pavučiny. To vede k optimální stabilitě a pohodlí sezení. Jednotlivé díly jsou každý spojeny dvojitými svorkami.Kovový rám má na spodní straně také nastavitelné šroubovací nožičky. To vám zajistí bezpečný postoj i na nerovném povrchu.Barva:černá / polštáře krémováMateriál:umělý ratan - polyratan (PE) / kov / 100% polyesterRozměry postele:ležící plocha: cca Ø 185 cmvýška se sklopenou střechou: cca 75 cmtloušťka sedáku: 7 cmpolštář: 40 x 40 x 15 cmRozměr stolku:průměr: 58 cmvýška: 33,5 cmvýška po vysunutí: 55 cm

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sety, patří značce DE, v barevné verzi krémová, z materiálu Umělý ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní postel Ø 185 cm D2852 polyratan / látka Dekorhome patří do skupiny produktů Umělý ratan, vyrábí jej značka DE, barevná verze je krémová, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní postele, patří pod značku DE, barevné provedení je krémová, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní postel Ø 185 cm D2852 polyratan / látka Dekorhome - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAKrémová
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
NOSNOST100 kg
POLOHOVACÍNe
VÝŠKA75 cm
VÝŠKA55 cm
VÝŠKA34 cm
ŠÍŘKA58 cm
ŠÍŘKA185 cm
VÝŠKA STOLU34 cm
VÝŠKA STOLU55 cm
OBSAH SETU1x pohovka
OBSAH SETU2x lavice
OBSAH SETU1x stolek
OBSAH SETU3x polštář
OBSAH SETUSkládací střecha
ŠÍŘKA STOLU58 cm
HLOUBKA STOLU58 cm
VÝŠKA POHOVKY75 cm
VÝŠKA SEDU34 cm
DÉLKA58 cm
DÉLKA185 cm
ŠÍŘKA POHOVKY185 cm
HLOUBKA POHOVKY185 cm
Hmotnost40000.000g
KategorieKrémy, Postele, Bazény, Zahradní sety, Umělý ratan, Zahradní postele
ZnačkaDE
Barvakrémová
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní postel Ø 185 cm D2852 polyratan / látka Dekorhome - historie ceny a dostupnosti

Zahradní postel Ø 185 cm D2852 polyratan / látka Dekorhome - další zajímavé produkty

Zahradní postel Ø 185 cm D2852 polyratan / látka Dekorhome - jak nakoupit nejvýhodnější?