Zahradní pohovka s baldachýnem polyratan Hnědá

Zahradní pohovka s baldachýnem polyratan Hnědá

Zahradní pohovka s baldachýnem polyratan Hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 34 026 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní pohovka s baldachýnem polyratan Hnědá - popis produktu

Zahradní pohovka s baldachýnem je vyrobena z kvalitního polyratanu a dodává se v několika barevných provedeních.Hodí se jako ideální odpočinkové místo pro balkon, terasu nebo zahradu.Lehká hliníková konstrukce je lakovaná práškovou metodou a je pokryta polyratanem. Tento materiál je flexibilní a zároveň není náchylný k mechanickému poškození. Jeho vysoká odolnost vůči povětrnostním podmínkám znamená, že nábytek lze používat téměř po celý rok (s výjimkou zimy).Tato moderní zahradní pohovka se vyznačuje zajímavým řešením: dvě oddělené sedačky jsou spojeny policí se stolem, který má i malý úložný prostor. Intimní charakter je přidán sklopným hledím, v případě potřeby také chránící před sluncem. Sedadla a opěradla jsou vybavena funkčními impregnovanými polštářky s odnímatelným pratelným polyesterovým potahem a maximální pohodlí při relaxaci zajišťují podnožky - opěrky nohou (případně skryté pod pohovkou). Barva:hnědá / hnědá melanžkrémová / béžová melanžpřírodní / hnědá melanž  bílá / šedášedá / šedá melanžVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:polyratan / hliník / polyester / WPC deskaRozměry ve sklopeném stavu:šířka: 163 cm hloubka: 80 cm výška: 87 cmRozměry se stříškou:šířka: 163 cm hloubka: 80 cm výška: 160 cmRozměry stolu:šířka: 27 cm délka: 68 cm výška: 63 cmRozměry podnožky:šířka: 55 cm hloubka: 53 cm výška: 30 cm Rozměry sedáku:šířka: 60 cm hloubka: 56 cm výška: 10 cmRozměr opěrkových podušek:šířka: 58 cm hloubka: 40 cm výška: 18 cmHmotnost:36,5 kg UPOZORNĚNÍ: malé barevné polštářky uvedené na fotografiích nepatří k soupravě a jsou pouze prvkem používaným pro dekoraci.

Produkt Zahradní pohovka s baldachýnem polyratan Hnědá patří do skupiny produktů Umělý ratan, vyrábí jej značka HOME-G, barevná verze je krémová, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní pohovky, patří pod značku HOME-G, barevné provedení je krémová, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní pohovka s baldachýnem polyratan Hnědá - parametry produktu

BARVABílá
BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVABéžová
BARVAKrémová
STYLModerní
STYLRatanový
STYLNadčasový
HMOTNOST25 kg
POČET MÍST K SEZENÍ2 osoby
TVARObdélníkový
ODOLNOST PROTI DEŠTIAno
MATERIÁLKov
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLLátka
MATERIÁLWPC (dřevoplast)
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
VÝŠKA87 cm
VÝŠKA30 cm
VÝŠKA160 cm
ŠÍŘKA55 cm
ŠÍŘKA163 cm
OBSAH SETU1x pohovka
OBSAH SETU2x taburet
OBSAH SETU2x poduška na sedák
OBSAH SETU2x poduška na opěradlo
OBSAH SETU1x baldachýn
HLOUBKA SEDU60 cm
HLOUBKA SEDU48 cm
VÝŠKA SEDU36 cm
VÝŠKA SEDU46 cm
VÝŠKA TABURETU30 cm
HLOUBKA53 cm
HLOUBKA80 cm
HLOUBKA TABURETU53 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
ŠÍŘKA SEDU57 cm
ŠÍŘKA TABURETU55 cm
BAREVNÁ VARIANTAHnědá
Hmotnost36500.000g
KategorieKrémy, Umělý ratan, Zahradní pohovky
ZnačkaHOME-G
Barvakrémová
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní pohovka s baldachýnem polyratan Hnědá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní pohovka s baldachýnem polyratan Hnědá - další zajímavé produkty

Zahradní pohovka s baldachýnem polyratan Hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?