Zahradní nůžky 770mm PM-SKT-770T

Zahradní nůžky 770mm PM-SKT-770T

Zahradní nůžky 770mm PM-SKT-770T

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní nůžky 770mm PM-SKT-770T - popis produktu

Zahradnické nůžky POWERMAT jsou vyrobeny z oceli s pohodlnou pryžovou rukojetí, která umožňuje stříhání ve spodní části větví. Nůžky jsou lehké, odolné a snadno se s nimi manipuluje. Velice praktické na řezání čerstvého dřeva. Na našich nůžkách nechybí ani bezpečnostní uzávěr. Zahradnické nůžky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, odolných vůči mechanickému poškození. Díky pečlivému zpracování a smyslu pro nejmenší detaily se budou skvěle hodit pro různé práce na zahradě. Vysoká kvalita, která zaručuje dlouhá léta používání. Profesionální zpracování zajišťuje pohodlí a bezpečnost používání. Nenahraditelný pomocník v zahradě a zemědělství a nezbytné vybavení pro každého zahradníka nebo majitele pozemku. Technické parametry: Celková délka: 77 cm Délka čepele: 7 cm Materiál: ocel Maximální průměr řezu: 30 mm Typ čepele: nůžkový Hmotnost: 1,2 kg

Produkt Zahradní nůžky 770mm PM-SKT-770T patří do skupiny produktů Zahradní nůžky, barevné provedení je černá, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nůžky na trávu, barevné provedení je černá, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Zahradní nůžky 770mm PM-SKT-770T - parametry produktu

Zahradní nůžky 770mm PM-SKT-770T - historie ceny a dostupnosti

Zahradní nůžky 770mm PM-SKT-770T - další zajímavé produkty

Zahradní nůžky 770mm PM-SKT-770T - jak nakoupit nejvýhodnější?