Zahradní křeslo Safari

Zahradní křeslo Safari

Zahradní křeslo Safari

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní křeslo Safari - popis produktu

Atraktivní zahradní křeslo s podsedákem pro pohodové posezení. Toto křeslo může být umístěno k jídelnímu stolu anebo poslouží i samostatně. Křeslo dokonale splyne s venkovním prostředím terasy nebo zahrady díky kombinaci imitace ratanu a exotického dřeva. Je stabilní díky kovové konstrukci a snadno odolává povětrnostním vlivům.

Produkt Zahradní křeslo Safari lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní nábytek, vyrábí jej značka ASKO - NÁBYTEK, barevná varianta je šedá, materiálové provedení je Plast, naleznete jej v e-shopu Asko-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní židle, je v nabídce značky ASKO - NÁBYTEK, v barvě šedá, materiál je Plast v nabídce e-shopu Asko-nabytek.cz.

Produkt Zahradní křeslo Safari patří do skupiny produktů Zahradní křesla, patří pod značku ASKO - NÁBYTEK, barevné provedení je šedá, materiálové složení Plast, v nabídce prodejce Asko-nabytek.cz.

Zahradní křeslo Safari - parametry produktu

Zahradní křeslo Safari - historie ceny a dostupnosti

Zahradní křeslo Safari - další zajímavé produkty

Zahradní křeslo Safari - jak nakoupit nejvýhodnější?