Zahradní křeslo BARBORA Dekorhome Krémová

Zahradní křeslo BARBORA Dekorhome Krémová

Zahradní křeslo BARBORA Dekorhome Krémová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 555 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní křeslo BARBORA Dekorhome Krémová - popis produktu

Zkrášlete své venkovní bydlení s touto zahradní židlí. Hodí se na terasu, k bazénu, na balkon nebo do jiných venkovních prostor! Zahradní židle je vyrobená z masivního akáciového dřeva s přírodní olejovou povrchovou úpravou. Má robustní rám a je velmi odolná, snadno se udržuje a nepodléhá povětrnostním vlivům. Křeslo dodáváme s poduškami na sedák a opěradlo pro více pohodlí ve volném čase. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čistění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva: krémová / hnědátmavě šedá / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka (100% polyester) / masivní akáciové dřevoRozměry: šířka: 72 cmhloubka: 72 cmvýška: 60 cmtloušťka podušky na sedák: 6 cmtloušťka podušky na opěradlo: 10 cmHmotnost: 12 kgDodáváno v demontu. Balení obsahuje: 1 x křeslo, 1 x poduška na sedák, 1 x poduška na opěradlo

Produkt Zahradní křeslo BARBORA Dekorhome Krémová patří do skupiny produktů Zahradní židle, je v nabídce značky Vida, v barvě krémová, materiál je Látka v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Vida, barevné provedení je krémová, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Zahradní křeslo BARBORA Dekorhome Krémová patří do skupiny produktů Venkovní židle, je v nabídce značky Vida, v barvě krémová, materiál je Látka v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní křeslo BARBORA Dekorhome Krémová - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVAKrémová
STYLModerní
TVARČtvercový
POLOHOVACÍNe
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLLátka
DEKORAkácie
HMOTNOST12 kg
VÝŠKA60 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
ŠÍŘKA72 cm
HLOUBKA72 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
BAREVNÁ VARIANTAKrémová
Hmotnost12200.000g
KategorieKrémy, Židle, Křesla, Bazény, Zahradní židle, Zahradní křesla, Venkovní židle
ZnačkaVida
Barvakrémová
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Zahradní křeslo BARBORA Dekorhome Krémová - historie ceny a dostupnosti

Zahradní křeslo BARBORA Dekorhome Krémová - další zajímavé produkty

Zahradní křeslo BARBORA Dekorhome Krémová - jak nakoupit nejvýhodnější?