Zahradní jídelní křesla 4 ks MONIKA Dekorhome Šedá

Zahradní jídelní křesla 4 ks MONIKA Dekorhome Šedá

Zahradní jídelní křesla 4 ks MONIKA Dekorhome Šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 12 720 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní jídelní křesla 4 ks MONIKA Dekorhome Šedá - popis produktu

Tyto klasické dřevěné zahradní jídelní židle s poduškami dodají vašemu venkovnímu prostoru rustikální půvab a poskytnou vám výjimečné pohodlí během stolování. Tyto zahradní židle jsou vyrobeny z akáciového dřeva. Masivní akáciové dřevo je nádherný přírodní materiál. Akáciové dřevo je tropické tvrdé dřevo, které má hustou strukturu a je pevné a odolné. Mírně zaoblená opěradla a područky zvyšují pohodlí při sezení na těchto židlích. Silně polstrované a odnímatelné podušky poskytují optimální pohodlí při vašem venkovním posezení. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Barva: přírodní akácie / krémovápřírodní akácie / šedá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: masivní akáciové dřevo s olejovou povrchovou úpravou / látka (100 % polyester) Rozměry: šířka: 64 cmhloubka: 60 cmvýška: 90 cm šířka sedu: 52 cmhloubka sedu: 54,5 cmvýška sedu: 44 cm Hmotnost: 42 kg Dodáváno v demontu. Balení obsahuje: 4 x křeslo, 4 x poduška

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní židle, je v nabídce značky Vida, v barvě krémová, materiál je Masivní dřevo v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní jídelní křesla 4 ks MONIKA Dekorhome Šedá patří do skupiny produktů Zahradní židle, je v nabídce značky Vida, v barvě krémová, materiál je Masivní dřevo v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní křesla, patří pod značku Vida, barevné provedení je krémová, materiálové složení Masivní dřevo, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní jídelní křesla 4 ks MONIKA Dekorhome Šedá - parametry produktu

BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVAKrémová
STYLSkandinávský
STYLModerní
STYLPraktický
HMOTNOST42 kg
MATERIÁLMasivní dřevo
DEKORAkácie
VÝŠKA90 cm
ŠÍŘKA64 cm
SKLÁDACÍNe
VÝŠKA SEDU44 cm
OBSAH SETU4x židle
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
HLOUBKA60 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
ŠÍŘKA SEDU52 cm
HLOUBKA SEDU54,5 cm
BAREVNÁ VARIANTAŠedá
Hmotnost41000.000g
KategorieKrémy, Židle, Křesla, Jídelní židle, Zahradní židle, Zahradní křesla, Jídelní křesla, Dřevěné židle, Venkovní židle
ZnačkaVida
Barvakrémová
MateriálMasivní dřevo
E-shopInpostele.cz

Zahradní jídelní křesla 4 ks MONIKA Dekorhome Šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní jídelní křesla 4 ks MONIKA Dekorhome Šedá - další zajímavé produkty

Zahradní jídelní křesla 4 ks MONIKA Dekorhome Šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?