Zahradní křeslo 2 ks Dekorhome Světle šedá

Zahradní křeslo 2 ks Dekorhome Světle šedá

Zahradní křeslo 2 ks Dekorhome Světle šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 702 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní křeslo 2 ks Dekorhome Světle šedá - popis produktu

Pohodlné zahradní židle jsou vynikající pro společné chvíle s rodinou a přáteli nebo pro pohodovou relaxaci na slunci na zahradě nebo na terase. Zahradní židle má práškově lakovaný ocelový rám, potažený kulatým PE ratanem. Je robustní a snadno se čistí. Na silně polstrovaných poduškách na sedák se příjemně a pohodlně odpočívá. Potahy na poduškách mají zip, takže je můžete snadno sejmout a vyprat. Židle mají robustní a stabilní nohy z masivního akáciového dřeva. Jejich konstrukce je lehká, což usnadňuje přenášení židlí. Poznámka: Doporučujeme židle za deště, sněhu a mrazu přikrýt, aby vám dobře a co nejdéle sloužily.Barva: tmavě šedá / černá / hnědásvětle šedá / černá / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: akáciové dřevo / polyratan / ocel / látka (100% polyester)Rozměry: šířka: 62 cmhloubka: 65 cmvýška: 92 cmšířka sedu: 54 cmhloubka sedu: 49 cmvýška sedu: 41 cmvýška područek od země: 64 cmtloušťka podušky na sedák: 6 cmHmotnost: 26,4 kg

Produkt Zahradní křeslo 2 ks Dekorhome Světle šedá patří do skupiny produktů Zahradní židle, je v nabídce značky Vida, v barvě hnědá, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní křesla, patří pod značku Vida, barevné provedení je hnědá, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt Zahradní křeslo 2 ks Dekorhome Světle šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Umělý ratan, vyrábí jej značka Vida, barevná verze je hnědá, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní křeslo 2 ks Dekorhome Světle šedá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAŠedá
BARVAHnědá
STYLModerní
STYLRatanový
STYLElegantní
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLMasivní dřevo
MATERIÁLLátka
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
DEKORAkácie
OBSAH SETU2x křeslo
OBSAH SETU2x poduška na sedák
VÝŠKA92 cm
ŠÍŘKA62 cm
HLOUBKA SEDU49 cm
VÝŠKA SEDU41 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
HLOUBKA65 cm
HMOTNOST26,4 kg
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
ŠÍŘKA SEDU54 cm
BAREVNÁ VARIANTASvětle šedá
Hmotnost26400.000g
KategorieSvětla, Židle, Křesla, Zahradní židle, Zahradní křesla, Umělý ratan, Ratanová křesla
ZnačkaVida
Barvahnědá
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní křeslo 2 ks Dekorhome Světle šedá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní křeslo 2 ks Dekorhome Světle šedá - další zajímavé produkty

Zahradní křeslo 2 ks Dekorhome Světle šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?