Zahradní jídelní set kulatý 6+1 Přírodní

Zahradní jídelní set kulatý 6+1 Přírodní

Zahradní jídelní set kulatý 6+1 Přírodní

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 66 559 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní jídelní set kulatý 6+1 Přírodní - popis produktu

ZAHRADNÍ JÍDELNÍ SET KULATÝ 6+1 Představte si zahradní jídelní set, který spojuje kvalitu, styl a pohodlí do jednoho dokonalého celku. Zahradní jídelní set kulatý 6+1 (polyratan) je více než jen nábytek - je to Vaše každodenní útočiště pro relaxaci, místo pro sdílení nezapomenutelných chvil s rodinou a přáteli, a zároveň elegantní doplněk, který oživí každou zahradu či terasu. POHODLÍ A KVALITA Na první pohled zaujme svým moderním designem a kvalitním zpracováním. Díky použití práškově lakovaného hliníku a polyratanu PE je set extrémně odolný vůči nepřízni počasí, UV záření a mechanickému poškození. Není tedy divu, že si zachová svůj půvab bez ohledu na to, co mu příroda přichystá. PRAKTIČNOST A FUNKČNOST Kulatý stůl nabízí dostatek prostoru pro Vaše gurmánské experimenty a rodinné hostiny, zatímco praktický úložný prostor pod deskou poskytuje místo pro uložení všeho nezbytného. Sada obsahuje 6 pohodlných křesel s měkkými, prošívanými polštáři, které zaručují komfort i během dlouhých večerů strávených na čerstvém vzduchu. BAREVNÉ VARIANTY Chcete sladit barvu s prvky Vaší zahrady a terasy ? Zahradní jídelní set nabízíme v široké škále barevných variant, které můžete vybrat a vytvořit tak jedinečný styl vaší terasy. Můžete si vybrat z následujících barevných kombinací:   bílá krémová hnědá šedá přírodní Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. TECHNICKÉ PARAMETRY Barva: bílá / krémová / hnědá / šedá / přírodníMateriál:práškově lakovaný hliník/ polyratan PE / tvrzené sklo / 100% polyesterRozměry stolu: průměr: 150 cmvýška: 75 cmtloušťka skleněné desky: 5 mm hmotnost stolu: 37 kgRozměry křesla:šířka: 62 cmhloubka: 74 cmvýška: 98 cmvýška sedu: 48 cmvýška sedu bez polštáře: 43 cm tloušťka podušky na sedák: 5 cmtloušťka podušky na opěradlo: 11 cmhmotnost křesla: 9,5 kgHmotnost:94 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.

Produkt Zahradní jídelní set kulatý 6+1 Přírodní patří do skupiny produktů Jídelní sety, patří značce HOME-G, v barevné verzi krémová, z materiálu Umělý ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní sady, patří značce HOME-G, v barevné verzi krémová, z materiálu Umělý ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní jídelní set kulatý 6+1 Přírodní lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní sety, patří značce HOME-G, v barevné verzi krémová, z materiálu Umělý ratan, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní jídelní set kulatý 6+1 Přírodní - parametry produktu

POČET MÍST K SEZENÍ6 osob
BARVAŠedá
BARVAHnědá
BARVAKrémová
TYP STOLUJídelní
TYP STOLUZahradní
MATERIÁL DESKYSklo
VÝŠKA STOLU75 cm
NOHY STOLU4 nohy
TVARKulatý
DEKORUmělý ratan
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLSklo
MATERIÁLUmělý ratan
ŠÍŘKA KŘESLA62 cm
VÝŠKA75 cm
VÝŠKA98 cm
ŠÍŘKA62 cm
VÝŠKA SEDU43 cm
VÝŠKA SEDU48 cm
VÝŠKA KŘESLA98 cm
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU6x křeslo
OBSAH SETU1x skleněná deska
OBSAH SETU6x poduška na sedák
OBSAH SETU6x poduška na opěradlo
ÚLOŽNÝ PROSTORAno
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
HLOUBKA KŘESLA74 cm
HMOTNOST94 kg
HLOUBKA74 cm
PRŮMĚR150 cm
BAREVNÁ VARIANTAPřírodní
Hmotnost94000.000g
KategorieKrémy, Jídelní sety, Jídelní sady, Zahradní sety, Umělý ratan, Přírodní ratan, Zahradní jídelní sety
ZnačkaHOME-G
Barvakrémová
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní jídelní set kulatý 6+1 Přírodní - historie ceny a dostupnosti

Zahradní jídelní set kulatý 6+1 Přírodní - další zajímavé produkty

Zahradní jídelní set kulatý 6+1 Přírodní - jak nakoupit nejvýhodnější?