Zahradní jídelní set D3111 Dekorhome

Zahradní jídelní set D3111 Dekorhome

Zahradní jídelní set D3111 Dekorhome

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 854 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní jídelní set D3111 Dekorhome - popis produktu

Exluzivní jídelní set je vhodný na zahradu i terasu. Elegantní sada se skládá ze stolu a 4 židlí s odnímatelnými polštářky. Nábytek je vyroben z umělého ratanu, který byl speciálně vyvinut pro zahradní nábytek. Je odolný proti povětrnostním vlivům, odolný vůči UV záření, odpuzující nečistoty a snadno se čistí.Židle jsou stohovatelné. Nábytek má výškově nastavitelné nohy.  Stůl má desku z matného mléčného skla, která se skvěle čistí.Polštáře o tloušťce 7 cm jsou vodoodpudivé. Výsledkem je, že kapaliny nejsou okamžitě absorbovány a mohou být snadno setřeny. Snímatelné potahy mají také zip a lze je snadno sejmout a vyprat.Barva: černá / krémová Materiál:polyratan / sklo / látkaRozměry stolu: šířka: 90 cm hloubka: 90 cm výška: 75 cm tloušťka desky: 5 mmRozměry židle: šířka: 59 cmhloubka: 63 cm výška: 88 cm Dodáváno v demontu.

Produkt Zahradní jídelní set D3111 Dekorhome lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní židle, je v nabídce značky DE, v barvě černá, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní stoly od značky DE, barevná verze je černá, je vyroben z materiálu Umělý ratan, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Produkt Zahradní jídelní set D3111 Dekorhome patří do skupiny produktů Zahradní židle, je v nabídce značky DE, v barvě černá, materiál je Umělý ratan v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní jídelní set D3111 Dekorhome - parametry produktu

BARVABílá
BARVAČerná
POČET MÍST K SEZENÍ4 osoby
TYP STOLUJídelní
TYP STOLUZahradní
MATERIÁL NOHOUKov
MATERIÁL NOHOUUmělý ratan
MATERIÁL DESKYSklo
NOHY STOLU4 nohy
TVARČtvercový
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLSklo
MATERIÁLLátka
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
NOSNOST100 kg
OBSAH SETU4x křeslo
OBSAH SETU1x stůl
HLOUBKA SEDU45 cm
VÝŠKA75 cm
VÝŠKA88 cm
ŠÍŘKA59 cm
ŠÍŘKA90 cm
VÝŠKA SEDU45 cm
ÚLOŽNÝ PROSTORNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
TLOUŠŤKA DESKY0,5 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
HLOUBKA63 cm
HLOUBKA90 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
Hmotnost30000.000g
KategorieŽidle, Stoly, Jídelní židle, Jídelní stoly, Zahradní židle, Jídelní sety, Jídelní sady, Zahradní sety, Umělý ratan, Sady židlí, Zahradní stoly, Zahradní jídelní sety
ZnačkaDE
Barvačerná
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

Zahradní jídelní set D3111 Dekorhome - historie ceny a dostupnosti

Zahradní jídelní set D3111 Dekorhome - další zajímavé produkty

Zahradní jídelní set D3111 Dekorhome - jak nakoupit nejvýhodnější?