Zahradní jídelní set 5 ks akácie Dekorhome 110 cm

Zahradní jídelní set 5 ks akácie Dekorhome 110 cm

Zahradní jídelní set 5 ks akácie Dekorhome 110 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 25 567 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní jídelní set 5 ks akácie Dekorhome 110 cm - popis produktu

Vneste do své jídelny, zahrady nebo na terasu dotek rustikálního kouzla s tímto jídelním setem! Masivní teakové dřevo je krásný přírodní materiál. Prošlo již procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a dohladka obroušené. Teakové dřevo je známé svou výjimečnou pevností a odolností vůči povětrnostním vlivům. Dřevěné rámy zajišťují pevnost a stabilitu, proto je tento jídelní set perfektní volbou, pokud si chcete koupit zahradní nábytek s dlouhou životností. Jídelní židle jsou stohovatelné, takže ušetříte místo, když je právě nepoužíváte. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:přírodní hnědá Materiál:masivní teakové dřevo s povrchovou úpravou na bázi vody Rozměry stolu:šířka: 90 /110 cm hloubka: 90 / 110 cm výška: 75 cm  tloušťka desky: 3 cm Výběr průměru stolu zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Rozměry židle:šířka: 60 cm hloubka: 57,5 cm výška: 90 cm hloubka sedu: 48 cmšířka sedu: 39 cmvýška sedu: 45 cm Hmotnost:60 / 71 kg Dodáváno v demontu.  Balení obsahuje: 1 x stůl, 4 x židle

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní sety, patří značce Vida, v barevné verzi hnědá, z materiálu Masivní dřevo, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Produkt Zahradní jídelní set 5 ks akácie Dekorhome 110 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní sety, patří značce Vida, v barevné verzi hnědá, z materiálu Masivní dřevo, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní jídelní sety, patří značce Vida, v barevné verzi hnědá, z materiálu Masivní dřevo v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní jídelní set 5 ks akácie Dekorhome 110 cm - parametry produktu

POČET MÍST K SEZENÍ4 osoby
TYP STOLUJídelní
TYP STOLUZahradní
STYLVenkovský
STYLNadčasový
MATERIÁL NOHOUMasivní dřevo
NOHY STOLU3 nohy
MATERIÁL DESKYMasivní dřevo
BARVAHnědá
HMOTNOST60 kg
HMOTNOST71 kg
TVARKulatý
POLOHOVACÍNe
MATERIÁLMasivní dřevo
VÝŠKA75 cm
VÝŠKA90 cm
ŠÍŘKA60 cm
ŠÍŘKA90 cm
ŠÍŘKA110 cm
VÝŠKA SEDU45 cm
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU4x židle
SKLÁDACÍNe
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
HLOUBKA SEDU48 cm
ROZKLÁDACÍNe
ÚLOŽNÝ PROSTORNe
OTVOR PRO SLUNEČNÍKNe
HLOUBKA110 cm
HLOUBKA90 cm
HLOUBKA57,5 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
DEKORTeakové dřevo
ŠÍŘKA SEDU39 cm
PRŮMĚR110 cm
Hmotnost71000.000g
KategorieJídelní sety, Zahradní sety, Zahradní jídelní sety
ZnačkaVida
Barvahnědá
MateriálMasivní dřevo
E-shopInpostele.cz

Zahradní jídelní set 5 ks akácie Dekorhome 110 cm - historie ceny a dostupnosti

Zahradní jídelní set 5 ks akácie Dekorhome 110 cm - další zajímavé produkty

Zahradní jídelní set 5 ks akácie Dekorhome 110 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?