Zahradní houpačka látka vzor šedobílé palmy

Zahradní houpačka látka vzor šedobílé palmy

Zahradní houpačka látka vzor šedobílé palmy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 514 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní houpačka látka vzor šedobílé palmy - popis produktu

ZAHRADNÍ HOUPAČKA  Zahrada je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci, a právě zahradní houpačka vám v tom může dokonale asistovat. Tato houpačka, vybavená stříškou a potahy přináší atmosféru zábavy a stane se oblíbeným místem pro děti i dospělé. Stříška efektivně ochrání před sluncem a částečně i před letní přeháňkou, zatímco měkký podsedák zajišťuje maximální pohodlí při houpání.   MATERIÁL Masivní konstrukce je vyrobena z odolné oceli, díky níž je zahradní houpačka stabilní a při používání se nedeformuje. Tento materiál je práškově lakován barvou odolnou vůči měnícím se povětrnostním podmínkám, takže se nemusíte bát o jeho trvanlivost.  Voděodolné potahy houpačky jsou praktickým řešením pro venkovní použití. Díky této vlastnosti se nemusíte obávat náhlých přeháněk nebo rosy, a vaše houpačka zůstane suchá a připravená k použití. Potahy jsou upevněny suchým zipem, což usnadňuje jejich případné sundání a čištění. Kovová konstrukce zajišťuje vysokou odolnost a bezpečnost při používání. POHODLÍ Zahradní houpačka je vynikající volbou pro každého, kdo hledá spojení pohodlí, odolnosti a elegance pro svůj venkovní prostor. Díky svému modernímu designu se stane oblíbeným místem pro odpočinek a relaxaci. TECHNICKÉ PARAMETRY Barva:šedá / šedobílý vzor palmyMateriál:ocel / polyester / textilenRozměry: šířka: 220 cm hloubka: 134 cmvýška: 157 cm šířka sedu: 170 cmhloubka sedu: 55  cmvýška opěradla: 55 cmvýška sedu: 55 cmRozměr trubek:průměr hlavního rámu: ø 42 mm průměr ostatních trubek: ø 1,2 mmNosnost:300 kgHmotnost:80 kg MONTÁŽ Zboží je dodáváno v rozloženém stavu v kartonovém obalu. Jednoduchá montáž je možná díky přiloženému montážnímu návodu.

Produkt Zahradní houpačka látka vzor šedobílé palmy lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní houpačky, patří značce HOME-G, v barevné verzi šedá, z materiálu Textilen.

Zahradní houpačka látka vzor šedobílé palmy - parametry produktu

BARVABílá
BARVAŠedá
BARVA KONSTRUKCEŠedá
BARVA ZASTŘEŠENÍŠedá
MATERIÁLKov
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLTextilen
HLOUBKA SEDU55 cm
VÝŠKA OPĚRKY ZAD55 cm
SKLÁDACÍAno
NOSNOST300 kg
VÝŠKA SEDU55 cm
HMOTNOST80 kg
ŠÍŘKA220 cm
HLOUBKA134 cm
VÝŠKA157 cm
ŠÍŘKA SEDU170 cm
Hmotnost70000.000g
KategorieHoupačky, Zahradní houpačky
ZnačkaHOME-G
Barvašedá
MateriálTextilen

Zahradní houpačka látka vzor šedobílé palmy - historie ceny a dostupnosti

Zahradní houpačka látka vzor šedobílé palmy - další zajímavé produkty

Zahradní houpačka látka vzor šedobílé palmy - jak nakoupit nejvýhodnější?