Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Černá #1253413

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Černá #1253413

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Černá #1253413

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 370 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Černá - popis produktu

Tento bistro set má stylový a nadčasový design a bude skvělou volbou pro pohodlné posezení na zahradě nebo na terase. Díky hliníkovému rámu s práškovým nástřikem jsou židle velmi robustní a odolné. Vrchní část je vyrobeny z měkkého textilenu, který je odolná proti povětrnostním vlivům. Židle se navíc dají nastavit do 7 pozic, takže vždy snadno najdete tu nejpohodlnější polohu. Stůl je vyroben z oceli a skla a je ideální pro umístění jídla, nápojů nebo dokonce rostlin v květináčích. Můžete jej použít také jako stolek na kávu nebo čaj. Navíc se snadno čistí vlhkým hadříkem. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:černáčerná / šedá / stříbrnáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:práškově lakovaný hliník / textilen / sklo / železoRozměry stolu:šířka: 60 cmhloubka: 60 cm výška: 72 cmtloušťka desky: 5 mmRozměry židle:šířka: 54 cmhloubka: 73 cm výška: 107 cmšířka sedu: 44 cmhloubka sedu: 44 cmvýška sedu: 43,5 cmHmotnost:15 kgDodáváno v demontu. 

Produkt Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Černá #1253413 patří do skupiny produktů Zahradní sety, patří značce Vida, v barevné verzi stříbrná, z materiálu Textilen, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Černá - parametry produktu

BARVAČerná
BARVAŠedá
BARVAStříbrná
TYP STOLUJídelní
TYP STOLUZahradní
STYLModerní
MATERIÁL NOHOUKov
MATERIÁL DESKYSklo
HMOTNOST15 kg
NOHY STOLU4 nohy
VÝŠKA STOLU72 cm
TVARKulatý
MATERIÁLKov
MATERIÁLSklo
MATERIÁLTextilen
POLOHOVACÍAno
ŠÍŘKA54 cm
ŠÍŘKA60 cm
VÝŠKA72 cm
ŠÍŘKA STOLU60 cm
HLOUBKA SEDU60 cm
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU2x židle
HLOUBKA STOLU60 cm
SKLÁDACÍNe
VÝŠKA SEDU44 cm
NASTAVITELNÁ VÝŠKANe
ŠÍŘKA ŽIDLE54 cm
VÝŠKA ŽIDLE107 cm
HLOUBKA ŽIDLE60 cm
HLOUBKA60 cm
HLOUBKA73 cm
TYP PODNOŽE4 nohy
PRŮMĚR60 cm
PODRUČKYAno
TYP PODRUČKYPevné
ŠÍŘKA SEDU44 cm
BAREVNÁ VARIANTAČerná
Hmotnost13400.000g
KategorieZahradní sety
ZnačkaVida
Barvastříbrná
MateriálTextilen
E-shopInpostele.cz

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Černá - historie ceny a dostupnosti

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Černá - další zajímavé produkty

Zahradní bistro set 3 ks Dekorhome Černá - jak nakoupit nejvýhodnější?