Zahradní altán Ø 3,5 m SH01BO Dekorhome

Zahradní altán Ø 3,5 m SH01BO Dekorhome

Zahradní altán Ø 3,5 m SH01BO Dekorhome

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 890 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní altán Ø 3,5 m SH01BO Dekorhome - popis produktu

Elegantní zahradní altán je vybaven stabilními střešními vzpěrami  a pevnými nohami. Práškové lakování kovové konstrukce nabízí ochranu proti korozi, abyste se mohli ze svého zahradního přístřešku těšit po dlouhou dobu. Střešní krytina UV 50+ a boční panely jsou vyrobeny z polyesteru odolného proti roztržení. Střešní krytina má také z vnitřní strany vodoodpudivý PU zátěr. Pro připevnění stříšky se látka rychle a snadno připevní pomocí knoflíků, čímž se napne. Aby nedocházelo k tvorbě vodních kapes při dešti, jsou ve stříšce integrována kovová očka, která lze uzavřít dodanými plastovými zátkami. Boční části lze otevírat nebo zavírat pomocí kruhových závěsů a střecha altánu zajišťuje optimální cirkulaci vzduchu uvnitř. Výhody produktu:- ochrana proti UV 50+- vodoodpudivá krytina- další PU nátěr na vnitřní straně střechy- boční panely z polyesteru odolného proti roztržení- uzavíratelná oka ve stříšce pro ochranu před vodními kapsami- střešní kryt pro ventilaci- boční díly s kruhovým zavěšením a popruhy pro upevnění- suchý zip pro uchycení látky na vnitřní hole- kovová konstrukce s práškovým nástřikem- odolný a stabilní Barva: bordóMateriál: lakovaný kov / 100% polyesterRozměry: průměr: 350 cmvýška: 274 cmvýška po střechu: 182 cmHmotnost: 26 kg 

Produkt Zahradní altán Ø 3,5 m SH01BO Dekorhome patří do skupiny produktů Zahradní altány, patří pod značku DE, barevné provedení je červená, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Zahradní altán Ø 3,5 m SH01BO Dekorhome - parametry produktu

BARVAČervená
STYLModerní
STYLNadčasový
STYLElegantní
HMOTNOST26 kg
TVARKulatý
VÝŠKA PO STŘECHU1,82 m
MATERIÁL KONSTRUKCEKov
MATERIÁL KONSTRUKCEŽelezo s práškovým nástřikem
MATERIÁL ZASTŘEŠENÍ100% Polyester
MATERIÁL ZASTŘEŠENÍ100% Polyester + vrstva PU
BARVA KONSTRUKCEŠedá
BOČNICE(SOUČÁST BALENÍ)Ano
BARVA ZASTŘEŠENÍČervená
ODOLNOST PROTI DEŠTIAno
MATERIÁLKov
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLLátka
PRŮMĚR350 cm
ŠÍŘKA350 cm
VÝŠKA274 cm
DÉLKA350 cm
Hmotnost26000.000g
KategorieZahradní altány
ZnačkaDE
Barvačervená
MateriálLátka
E-shopInpostele.cz

Zahradní altán Ø 3,5 m SH01BO Dekorhome - historie ceny a dostupnosti

Zahradní altán Ø 3,5 m SH01BO Dekorhome - další zajímavé produkty

Zahradní altán Ø 3,5 m SH01BO Dekorhome - jak nakoupit nejvýhodnější?