Zahradní altán 3x6 m Dekorhome

Zahradní altán 3x6 m Dekorhome

Zahradní altán 3x6 m Dekorhome

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Zahradní altán 3x6 m Dekorhome - popis produktu

Zahradní altán 3x6 m s potiskem rustikální dřevěné chaty. Celkem má altán 6 bočních stěn které jsou opatřeny srolovatelnými stěnami, tyto stěny se dají i zcela odendat. Také lze barevně potištěné bočnice připevnit i zevnitř, takže si můžete užít i krásný design chatky uvnitř stanu! Altán je vybaven střešními vzpěrami, 6 kotevními patkami a ocelovou trubkovou konstrukcí. Boční a rohové kryty jsou potištěny barevně. Vnitřní rám je sestaven pomocí zajištěných zásuvných spojů. Je vhodný pro jarní až letní sezónu. Nabízí spolehlivou ochranu před slunečníkem, lehkým daždem, ale také dotěrným hmyzem. Upozornění: Altán je třeba ochránit před silným větrem a nepřízní počasí. Nevystavujte stan nepříznivým povětrnostním podmínkám, větru a silnému dešti. Stan je určen pro použití v sezóně jaro-léto. Výhody produktu: - snadná montáž díky zásuvným spojům- střešní výztuhy a napínací lana zajišťují stabilitu- 6 ukotvitelných patek- srolovatelné boční stěny- rustikální vzhled dřevěné chaty Barva:vícebarevný potisk chatyMateriál:střešní plachta: polyethylen (PE) - 110 g/m²boční díly: polyethylen (PE) - 135 g/m²rám: ocel (trubky) & plast (konektory)Rozměry:šířka: 3 mdélka: 6 mBalení obsahuje:- 1x altán- 8x pozemní kolíky- napínací lana- montážní materiál- 4x boční panely- montážní návod POZOR altán není určený jako trvalá stavba a nedoporučuje se ho používat při extrémních povětrnostních podmínkách. 

Produkt Zahradní altán 3x6 m Dekorhome patří do skupiny produktů Zahradní altány, patří pod značku DE, barevné provedení je Potisk, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné altány, vyrábí jej značka DE, barevné provedení je Potisk, naleznete jej v e-shopu Inpostele.cz.

Zahradní altán 3x6 m Dekorhome - parametry produktu

MATERIÁL KONSTRUKCEKov
BOČNICE(SOUČÁST BALENÍ)Ano
ŠÍŘKA3 m
BARVA ZASTŘEŠENÍHnědá
TVARObdélníkový
DÉLKA6 m
VÝŠKA PO STŘECHU2,1 m
MATERIÁL ZASTŘEŠENÍ100% Polyethylen (PE)
BARVA KONSTRUKCEBílá
VÝŠKA2,75 m
BARVAPotisk
Hmotnost15000.000g
KategorieZahradní altány, Dřevěné altány
ZnačkaDE
BarvaPotisk
E-shopInpostele.cz

Zahradní altán 3x6 m Dekorhome - historie ceny a dostupnosti

Zahradní altán 3x6 m Dekorhome - další zajímavé produkty

Zahradní altán 3x6 m Dekorhome - jak nakoupit nejvýhodnější?